Повече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който

...
Повече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който
Коментари Харесай

Пред БНТ говорят братята на мъжа, който е живял с откритата мъртва жена във Враца

Повече от 24 часа няма изясненост за злокобния случай, който стана през вчерашния ден във Враца. Майка беше открита мъртва, а 3-годишното дете тежко ранено.
Все още не са подготвени резултатите от аутопсията на 31-годишната жена, с цел да се откри повода за гибелта ѝ.

Повече от 24 часа врачанската прокуратура мълчи по случая за гибелта на 31-годишната жена от Враца и откритото невръстно дете до нея със съществени порезни рани. Момченцето е нормализирано нощес в болница " Пирогов " и няма заплаха за живота му. Към момента по случая публично няма арестувани лица. Братята на мъжа, с който дамата живеела на фамилно начала, настояват друго.

" С Йордан не можахме да приказваме, тъй като органите го прибраха и тъй като не можахме да го забележим, а искахме да приказваме с него какво се е случило, само че не можахме. И през вчерашния ден, когато се качих по стълбите до входната врата, където е асансьорът за нагоре имаше пред вратата кръв, само че никой не ни дава пояснение. Ние това още не можем да го повярваме, ние сме в потрес ", съобщи Атанас.

Близките настояват, че кавги в фамилията не е имало.

" Нямали са проблеми, фамилни кавги. Нямали са някакви недоразумения сред тях ", сподели Михаил, брат на Йордан.

" Към жена си, към децата си, беше безусловно същински татко. Няма никакви проблеми, ни с някой да се е карал, да има на някой да дължи или нещо тем сходни такива работи, не е имал. Той е в случай че забъркан, да е споделил - ей, брат ми, аз имам такива проблеми със фамилията, щото ние сме братя и си споделяме безусловно всичко ", добави Атанас.

Очакват се резултатите от аутопсията, с цел да се откри повода за гибелта на дамата. Разследването продължава, като една от версиите, по която се работи, е за ликвидиране. Но не се изключва и самоубийство след опит на майката да умъртви детето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР