Повече от 2 седмици няма следа от 47-годишната бургазлийка Теодора

...
Повече от 2 седмици няма следа от 47-годишната бургазлийка Теодора
Коментари Харесай

Над 2 седмици няма следа от бургазлийката Теодора, близките подозират отвличане

Повече от 2 седмици няма диря от 47-годишната бургазлийка Теодора Бахлова, която е в неопределеност от 28 октомври.

 Бургазлийка изчезна мистериозно, търсят я от 5 дни Виж още

Дъщеря ѝ Християна Радоева още веднъж прикани за помощ в обществените мрежи и помоли всички, които имат информация за майка й да се обадят на тел. 112 или на самата нея на телефон 0896105093.

" Тя е получила позвъняване на 28 октомври, към 18 ч. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от у дома много обезпокоена и разплакана. Казала е " излизам и по-късно се прибирам ". Оттогава я няма ", споделя младата жена.

Теодора Бахлова напуща дома си на улица " Оборище " в Бургас, където живее с старата си майка, и хваща такси, което потегля по бул. " Булаир ", завива и стопира. Теодора слиза и поема в посока, където по-късно охранителните камери засичат да върви. Облечена в състезателен чеп и черна шушлекова връхнина, с раница и шапка. И следите и се губят. 24-часа по-късно старата й майка алармира на внучката си за изгубването на Теодора. 22-годишната Християна живее в София, само че неотложно се прибира в родния Бургас.

Бургазлийката е оповестена за общодържавно търсене, а досега криминалистите не са разкрили данни за закононарушение. До момента следствието сочи, че Теодора Бахлова не е употребила банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е прекосявала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух, а телефонът й е изключен.

В родния си град Теодора е известна като безгрижник, като пробивен и борбен човек, който съумява с лекост да подписва голям брой покупко-продажби за парцели. До 2009 година 47-годишната жена е сполучлив брокер на недвижими парцели, натрупва положително положение и парцели. По-късно натрупва и задължения, поради които има проблеми с банки и частни правосъдни реализатори. Близките й обаче изключват версиите да се е укрила поради задължения или да е протегнала ръка на живота си.

" Категорично считам, че някой някъде я държи принудително, в случай че изобщо още е жива . Мина извънредно доста време, в което няма никаква информация, нито къде е. Ако някой я държи да ми каже дали е жива, да ми даде някаква вяра ", съобщи пред Нова телевизия Християна Радоева.

Дъщерята добавя, че майка й е имала самолетен билет за Лондон за 1 ноември. Той обаче не е употребен. Бившият брачен партньор на Теодора, с който тя не е поддържала връзки, също няма информация. По телефона обаче мъжът също отхвърли вероятността майката на щерка му да се е самоубила.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР