повече няма да играе за , твърди Мач Телеграф. Старши

...
повече няма да играе за , твърди Мач Телеграф. Старши
Коментари Харесай

Радослав Цонев вече е изиграл последния си мач за Левски?

повече няма да играе за, твърди " Мач Телеграф ". Старши треньорът на " сините " Станимир Стоилов е взел дефинитивно решение и халфът даже няма да попада в групата за формалните мачове на отбора до края на сезона.

Ради Цонев няма да пътува за Разград за дербито с Лудогорец, макар че " сините " имат двама осъдена футболисти. Мъри е изтрил от листата си полузащитника, откакто той първо отхвърли да си понижи заплатата, а по-късно е отхвърлил и предложение на управлението за нов контракт.
 Радослав Цонев ще напусне Левски през лятото Радослав Цонев ще напусне Левски през лятото
Припомняме, че съгласно информациите заплатата на Ради Цонев на " Герена " е към 20 000 лв., което тегне извънредно на изтънения до най-малко бюджет на клуба. Именно поради това при започване на януари Ради и брат му Боби бяха помолени от притежателя на клуба Наско Сираков и от Станимир Стоилов да понижат заплатите си. Двамата изрично отхвърлиха.
 И Радослав Цонев пред разлъка с Левски? И Радослав Цонев пред разлъка с Левски?
Тогава " сините " потърсиха друго решение – да пратят близнаците в различен клуб. Боби Цонев отиде в Черноморец (Одеса), а Левски беше заставен да го пусне там със свободен трансфер, с цел да може украинците да му дадат пари на ръка, а не да платят трансферна сума, както е била първичната спогодба.

Става дума за доход от към 30 000 евро изпуснати от клуба. Така или другояче Левски съумя да се отскубне от заплатата на Боби, само че Ради Цонев, към който също е имало интерес, не пожела да напусне " Герена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР