Повдигнаха обвинение на лекаря, гръмнал Плъха 100 пловдивчани искат свобода

...
Повдигнаха обвинение на лекаря, гръмнал Плъха 100 пловдивчани искат свобода
Коментари Харесай

Съпругата на Жоро Плъха: Той не е крадец

Повдигнаха обвиняване на лекаря, гръмнал Плъха 100 пловдивчани желаят независимост за лекаря, прострелял Плъха ВИДЕО Съпругата на задържания доктор: Не ни пускат у дома ВИДЕО Ангел Джамбазки: Освободете задържания доктор в Пловдив Организират нов огромен митинг в отбрана на лекаря, прострелял Плъха България се подвига в отбрана на лекаря, прострелял Плъха Съпругата на задържания доктор се разплака в ефир. Вижте за какво

Мъжът ми не е нахлувал в ничия къща. Жоро не е такова момче. Той не краде и оказва помощ доста на съседите. Това сподели пред камерата на Нова телевизия брачната половинка на Жоро Джевизов - Плъха, който беше убит от доктор Иван Димитров в Пловдив.

" За последно лежа в пандиза през 2014 година. Беше за побоища. Мъжът ми е обикалял по казаните. Жоро е отишъл по дребна потребност и тогава са го гръмнали. Той не е апаш. Аз си го познавам. Ако някой влезе да ме краде, бих го застреляла по крайници ", сподели още дамата. Тя съобщи, че има три деца, а най-малкото е бебе на 6 месеца.

" Той няма девет присъди. Има три присъди и те на са за обири. Те са за сбивания ", сподели вторият татко на Плъха.

" Жоро е бил по дребна потребност и са го видели сред колите. Не е крадял. Тогава са го простреляли ", повтори тезата мъжът.

  " Жоро знае четири езика литературно ", разгласи другар на Джевизов. " Аз го познавам доста добре. Той не е апаш. Той ми е комшия ", добави той.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР