Потресе ме репликата на г-н Кирил Петков нашият министър“, вашият

...
Потресе ме репликата на г-н Кирил Петков нашият министър“, вашият
Коментари Харесай

Криминалист: Потресен съм от Кирил Петков, а министърът на вътрешните работи е на цялата страна

„ Потресе ме репликата на господин Кирил Петков „ нашият министър “, „ вашият министър “, „ този министър към този момент е наш към този момент “. Трябва да стане ясно едно – министърът на вътрешните работи е министър на цялата страна. Той е министър на Движение за права и свободи, ГЕРБ, Българска социалистическа партия, на ПП-ДБ и на хилядите които не гласоподават. В случая той беше упрекнат без никакво съображение. Това ми приличаше на нещо авансово квалифицирано и заложено и просто трябваше да избухне пламъчето, с цел да могат да го задействат. “ Това съобщи пред Нова телевизия криминалистът Иван Савов.

„ Категорично не намирам уволнението на зам.-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев за целесъобразно. Член 33 от Закона за Министерство на вътрешните работи споделя какво прави министърът и неговият кабинет, респективно заместник-министрите. Министерство на вътрешните работи се управлява от министър, който организира държавната политика по предварителна защита и противопоставяне на престъпността посредством създаване на политики. Член 36 касае основния комисар, който възнамерява, провежда и управлява главните действия на Министерство на вътрешните работи и дава отговор за тяхното осъществяване. Това е фигурата, която би трябвало да дава отговор за безредиците по време на футболния митинг в София ", добави Савов.

Той съобщи, че вижда неуспех в работата на основното управление и основния секретар във вечерта на 16-и ноември. И като причина за това уточни недобрата връзка, респективно недоброто навременно сихнронизиране на това, което би трябвало да се случи от охранителна позиция със Столична община, от която пък би трябвало да излезе формалното разрешение за провеждането на митинга.

„ Като обаче не считам, че охранителното мероприятие беше провалено, тъй като в последна сметка бущуващото принуждение беше овладяно и беше преустановен този разгром в центъра на София. Повярвайте ми, можеха да се случат доста по-тежки неща “, сподели още криминалистът. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР