Потресаващи - така началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова

...
Потресаващи - така началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова
Коментари Харесай

Бориславова за проверката на фитосанитарния контрол на ГКПП „Капитан Андреево“: Резултатите са потресаващи


" Потресаващи " - по този начин началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова дефинира резултатите от инспекцията на контрола на растителни и скотски артикули на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

„ Повод за изненадващата инспекция, която министър председателят извърши на границата с Турция е точно да са уверим, че фитосанитарния надзор, който се случва там, който е естествената преграда против това по-нискокачествени и нездравословни артикули от чужбина да не биват допускани на българския пазар и те да подбиват цените на родното произвеждане “, зави тя в студиото на „ 120 минути “.

„ На мястото, където би трябвало да се прави фитосанитарния надзор, беше по-чисто, в сравнение с едно болнично поделение. Там в никакъв случай не е стъпвало животно, което да бъде обследвано. Проверките се вършат чисто официално, в случай че въобще се вършат. Пълна абдикация на страната и на частната компания, която е упражнявала активността “, добави Бориславова.

Ден след инспекцията на премиера Кирил Петков на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ в петък, в пункта на инспекция влязоха Агенцията по храните, Национална агенция за приходите, Икономическа полиция и ДАНС. Проверен е точно фитосананитарния надзор.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР