Потребителката на сайта Редит (Reddit), с прякора OpheliaLakewood, разказва своята

...
Потребителката на сайта Редит (Reddit), с прякора OpheliaLakewood, разказва своята
Коментари Харесай

Чувам гласа на починалата си прабаба и имам видения за смъртта на други хора

Потребителката на уеб страницата Редит (Reddit), с прякора OpheliaLakewood, споделя своята история, за видения, които получава. Четете историята по-долу.Заради пострадване на главата, не помня нищо от детството си, преди 10 години. Това е значима част от историята. И защото бях на 13 години, прабаба ми стартира да ми дава разнообразни препоръки и да ме поддържа с думи (HiddenTruth.site).Проблемът е, че моята прабаба умря, когато бях на осем.В продължение на няколко години не споделих на никого, че слушам гласа й. Но, започнах да употребявам в диалозите с други хора, някои от фразите, които моята прабаба ми споделяше. Например: “Ако имаш същото на открито, както и вътре, ще изглеждаш като таралеж. ” Веднъж майка ми чу сходна фраза и ме попита къде съм я чула.

 Чувам гласа на умрялата си прабаба и имам видения за гибелта на други хора
Чувам гласа на умрялата си прабаба и имам видения за гибелта на други хораНай-накрая й споделих, че съм чула гласа на умрялата ми прабаба. Когато мина първата й изненада, мама попита по какъв начин звучи този глас. Аз описах, че е скърцащ, само че по-скоро мощен. Също й споделих, че прабаба ме утешава.Мина известно време и научих от прабаба ми някои странни произшествия, които са се случили с членове на нашето семейство, и които околните ми са се опитвали да пазят в загадка. Един от членовете на нашето семейство бил бутнат от някой в ​​асансьорна шахта, а различен бил взривен в кола от сложена бомба. Попитах майка си за тези събития и тя ми описа за тях.
Веднъж споделих тези необикновени случки с моите другари, само че те не ми повярваха. В този миг, чух гласа на моята прабаба, която сподели: „ 18 април 2008 година “ и предадох тази фраза на другар, само че аз не разбрах какво има поради. Тогава ми хрумна да намеря нейния некролог и демонстрирах на приятелите си. Това е датата на гибелта на прабаба. След това те ми повярваха.Сега ще ви опиша за другите ми необикновени качества и моите видения. Веднъж отлетях за Ню Йорк, с цел да се кача на аероплан до Обединеното кралство, само че когато се качих на самолета, почувствах припадък на суматоха.Обикновено пътувам със аероплан обикновено, нямам нито боязън, нито безпокойствие, само че тогава почувствах същинска суматоха.

 2 - Чувам гласа на умрялата си прабаба и имам видения за гибелта на други хора
В главата ми незабавно просветна облик на един човек в този аероплан, който лежи мъртъв. Споделих това с моя другарка, който летеше с мен, само че тя се опита да трансформира всичко в смешка.Четете още: Зли къщи, в които хората полудяват, разболяват се или умират Когато излетяхме, след 2 часа този човек получи сърдечен удар. Заради него, самолетът ни беше незабавно партерен в Детройт. За страдание обаче, той не оцеля.Друг случай – бях в кафене в търговски център с някогашния ми другар. Аз още веднъж имах привидение. Този път видях едно дете да бяга по пътя и да го удря от кола. Казах на приятеля си за това и го помолих да сграбчи детето, когато то мине около него.Само след три минути, това дете мина около приятеля ми, само че той съумя да го сграбчи и да го спре.Третият път се случи, когато бях в къщата на моите другари и там те сервираха пържоли. Пред очите ми се появи облика на най-хубавия ми другар, който се задавя с парче пържола.

 3 - Чувам гласа на умрялата си прабаба и имам видения за гибелта на други хора
Казах на моите другари да бъдат деликатни, тъй като някой ще се задави с пържола, само че те започнаха да се майтапят. Междувременно, започнах да чета в интернет по какъв начин да дам първа помощ при задушаване. Няколко минути по-късно, всичко се случи, както го видях. Най-добрият ми другар се задави с парче месо. Изтичах при него и му помогнах.Последния път се случи нощес. Току-що се бях прибрала от работа и чаках приятеля си. Изведнъж получих привидение, за това по какъв начин приятелят ми се наранява при случай. Уплаших се, тъй като осъзнах, че не мога да му оказа помощ.Бих могла да му се обадя или да му напиша текстово известие, само че той не подвига телефона си, когато кара. Започнах да очаквам и да се надявам на най-хубавото. След час той ми се обади и ми сподели, че е задрямал зад кормилото и се е качил на железопътните линии. Но за него, за благополучие, не се е случило нищо съществено.Не знам какво да върша в тези случаи на видения … Да се опитам да предотвратя нещастието или изобщо да не се въвличам. Осъзнах, че от време на време мога да предотвратя това, само че в тази ситуация с гаджето ми, не бих могла да му оказа помощ.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР