Потребителка във Фейсбук сигнализира за подозрително поведение на паркинга на

...
Потребителка във Фейсбук сигнализира за подозрително поведение на паркинга на
Коментари Харесай

Жена съзря измамна схема на паркинг във Варна

Потребителка във Facebook алармира за съмнително държание на паркинга на хипермаркет " Практикер " във Варна, което тя дефинира като евентуална лъжлива скица.

В поста си дамата споделя по какъв начин русоляв юноша с директория в ръка се доближил към нея, до момента в който била в колата си. Той ѝ направил знаци да отвори прозореца, ухилен и видимо не можещ да приказва.

" След като отворих и попитах " Кажете ", той стартира да ръкомаха, един тип не ме чува и не може да приказва, само че ми бутна досието в лицето, " споделя дамата. Тя забелязала лист с имена и суми от 80, 50 и 20 лева, като към този момент имало към 15 индивида, записани в него.

" Истината е, че щях да му дам пари, в случай че малко преди този момент не бях открила, че съм си не запомнила портмонето в друга чанта. Успях единствено да кажа " Не, скърбя, няма да мога, нямам пари в себе си ", добавя тя.

Ситуацията ѝ се сторила подозрителна, изключително откакто младежът, който сякаш не можел да приказва, съумял ясно да уточни към банкомат наоколо и да предложи тя да изтегли пари.

Истинската изненада пристигнала, когато тя проследила младия мъж и го видяла да се качва в паркирано BMW с румънски регистрационен номер, където го чакала добре облечена млада жена. След отхвърли ѝ да даде пари, настроението на младежа внезапно се трансформирало и той потеглил бързо с автомобила.

" Той, както беше ухилен и положителен, стана доста сериозен и нацупен като влезе в колата, очевидно не беше удовлетворен от събраното или от моя отвод, само че физиономията му очевидно се смени, явно беше, че всичко е цирк. Успях да фотографирам колата единствено странично. Незнам, всеки да си реши, само че за мен това е цялостна машинация и е доста грозно да злоупотребяваш с неравностойното състояние на други, които в действителност са нуждаещи се. Така, че имайте едно на разум в случай че при вас пристигна накой сходен. Да не се окаже, че до момента в който си мислите, че помагате на нуждаещ се, в действителност спонсорирате лъжец ", приключва обявата си дамата.

Публикацията провокира редица мнения, а локални жители също споделят за подобни случки към огромни хипермаркети в града.

" Налазили са целия град към огромните хипермаркети и никой не ги безпокои – нито полиция, нито чиновници от магазините, " гласи един от мненията.

Друга жена прибавя: " Това е скица от доста време. Има към този момент задоволително способи човек да подари и подкрепи някого, без да се чуди дали е измамен. Не се доверявайте на сходни ".



Снимка: SNe JI
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР