Бившата любима на Димитър Рачков - плеймейтката Анита Димитрова е

...
Бившата любима на Димитър Рачков - плеймейтката Анита Димитрова е
Коментари Харесай

Младоженка пред развод: Анита била компаньонка на търгуващи с оръжие богаташи

Бившата обичана на Димитър Рачков - плеймейтката Анита Димитрова е омъжена единствено от няколко месеца, само че към този момент има съществени фамилни проблеми. 

Тунингованата русокоска е пред бракоразвод с мъжа си Никълъс Стемпер. Причината е, че от Съединени американски щати отхвърлят да дадат виза на хубавицата. От посолството са разучили, че хасковлийката е придружавала съмнителни израелци и руснаци на воаяжи и поради това не я пускат да отиде при мъжа си.

Дори и това, че двамата са младоженци и подписаха брак преди няколко месеца не накланяло везните в интерес на новоизлюпената госпожа Стемпер, както към този момент се показва в обществените мрежи Анита, написа " Уикенд ". 

Липсата на виза мощно изнервяла Стемпер, който сложил ултиматум на жена си, че или до няколко месеца получава позволение да отиде в Щатите, или двамата се разделят. Младоженецът към този момент се усещал каква е повода Анита да не може да лети зад Океана, само че тя настойчиво отричала да е била компания на съмнителни богаташи, търгуващи с оръжие.

Според близки до русокоската тя няма да носи още дълго новата си фамилия и евентуално още веднъж ще стане Димитрова за неустановен интервал от време. Всъщност самата тя още преди сватбата си загатна, че евентуално в началото двамата ту ще се събират, ту ще се разделят поради визовия проблем.

Както е известно обаче, в Съединени американски щати към този момент не дават визи току-тъй и не една и две двойки бяха попарени след неколкократните отводи на посолството. Именно подобен беше и казусът с топ модела Цеци Красирмирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис. Смуглата хубавица призна, че е получила поредност от отводи за виза, което се трансформирало в общоприет проблем за брака й. Двамата с Биг Майк прекарвали много време разграничени и се виждали все по-рядко поради невъзможността да живеят дружно. В последна сметка двамата се разведоха преди няколко месеца. Най-вероятно същата орис ще сполети и Анита и Ник.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР