Потребителка в ТикТок, родом от Испания, остана шокирана от сметката,

...
Потребителка в ТикТок, родом от Испания, остана шокирана от сметката,
Коментари Харесай

Жена остана поразена, когато получи фактурата за преглед в американска болница: И всичко това, че съм си ударила главата?!

Потребителка в ТикТок, родом от Испания, остана шокирана от сметката, която би трябвало да заплати на болница в Съединени американски щати поради прегледа, който ѝ се е наложи да премине.

„ Преди към месец-два трябваше да посетя болница в Съединени американски щати, защото по нехайство си бях блъснала главата. Доста време прекарах в чакалнята, до момента в който ме одобряват. После ми направиха скенер на главата, взеха ми урина и кръвни проби. Нищо не ми споделиха, само да изчакам излизането на резултатите. Междувременно ми дадоха и две хапчета. И след това чаках към 6 часа “, споделя испанката за прекарванията си в болничното заведение оттатък океана.

По думите ѝ, когато посетила лечебното заведение, на регистратурата ѝ споделили, че за момента няма да ѝ желаят никакви пари и че след време ще ѝ изпратят фактурата до адреса.

Ето я, дойде! Колко допускате, че ми е коствало всичко? Ще ви кажа, всичко възлиза на 1355 $! И това за един скенер, за урина и за това, че някой ме попита дали имам разтърсване. Не знам дали чаках повече или по-малко, само че ще би трябвало да приказвам със застрахователя си, с цел да забележим какво може да се направи. Ето какъв брой ми коства един удар в главата поради едно преместване на пералня, приключва испанката, допълвайки, че едвам в този момент ѝ станала ясна разликата сред американското и испанското опазване на здравето.
Me llega la factura del hospital en Nueva York. No se si me esperaba más o menos Ahora toca batallar con el seguro para que se hagan cargo Mi historia del hospital @Keltse I Vivir en USA
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР