Потребителите, които използват емоджита в съобщенията си, правят повече секс

...
Потребителите, които използват емоджита в съобщенията си, правят повече секс
Коментари Харесай

Потребителите, които използват емоджита, правят повече секс

Потребителите, които употребяват емоджита в известията си, вършат повече секс от останалите, откриха две американски изследвания, представени от в. "Метро ".

Над странната връзка сред емоджита и секс работили екипи от Института Кинси от университета в Индиана и от Лейк Форест колидж в Илинойс. Учените сигурно открили, че хората, употребяващи постоянно емоджите и емотикони се впускат по-често в полово другарство от останалите. Били изследвани над 5 300 незадомени американци на възраст сред 18 и 84 години. Тридесет % от тях употребявали емоджита при запознанства. Те се оказали с по-многобройни полови завоевания.

При второто изследване, обхванало 275 души на възраст сред 18 и 71 години било установено,че тези от тях, които употребявали емоджита в общуването си, имали по-добър триумф при запознанствата си с в профилирани уеб сайтове. Според учените хората, прибягващи до упоменатите знаци, са по-уверени в себе си и по-забавни. Това ги прави по-успешни в очите на евентуалния сътрудник. Емоджитата приказват за юношески дух, а той постоянно е считан като желано качество при избора на полов обект.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР