Потребителите често се чувстват безсилни да направят много за изменението

...
Потребителите често се чувстват безсилни да направят много за изменението
Коментари Харесай

Всеки трябва да има тези 6 приложения на телефона си

Потребителите постоянно се усещат безсилни да създадат доста за изменението на климата. Отделните дейности, обаче, могат да имат значение - като евакуиране на приложение, което може да помогне за спасяването на планетата.

С навлизането на конференцията по изменение на климата COP26 в последната си седмица, в никакъв случай не е имало по-добър миг да се опитате да станете по-екологични.

1. Yoyu – най-хубавото време от деня за потребление на сила. Това гратис приложение ви споделя най-екологичните точки денем, с цел да употребявате газ или електричество. Това се прави въз основа на комбинацията от слънчева и вятърна сила в националната мрежа спрямо по-замърсяващи енергийни източници, като въглища.

Необичайното име е японска дума, която значи " идване в точния момент " или " побеждаване на врагове с лекост ".

2. Yayzy - проследявайте въглеродния си отпечатък. Това мъдро приложение следи разноските ви в действително време и ви споделя какъв брой въглероден диоксид създавате. Приложението е гратис за потребление, само че има такса, в случай че употребявате една от зелените варианти на Yayzy, с цел да компенсирате въглеродните си излъчвания.

3. LUSH - използвайте по-малко опаковки. Козметичната компания Lush сътвори това приложение, което оказва помощ на магазините й да употребяват по-малко опаковки. Клиентите, които го употребяват, могат да сканират артикули без етикети или опаковки в магазините на Lush, а приложението разкрива какво съставлява продуктът, в това число и съставките му, както и препоръки с изгоди за здравето. 

4. BEAGLE BUTTON - демонстрира зелени други възможности. Добре, механически това е уголемение за браузър, а не приложение, само че Beagle Button към момента си коства да се огледа. Безплатното уголемение демонстрира всевъзможни етични или екологични други възможности на всичко, което пазарувате онлайн.
 Много елементарно можете да изчистите лепкавите следи от етикети по бурканите Много елементарно можете да изчистите лепкавите следи от етикети по бурканите
Всички ние се дразним на моментите, в които дръпваме етикета на нов съд и под него остава лепкава диря. За страдание, тя нормално не...

Ако разглеждате нещо с друга, по-зелена алтернатива, ще получите изскачащ прозорец от Beagle Button, който да ви предизвести.

5. SearchScene - етична търсачка.

Ако търсите нещо онлайн, помислете за потреблението на зелени други възможности на нормалните си обичани търсачки.

SearchScene, налична и като приложение, е благотворителна търсачка, която подарява 95% от облагите си за щедрост.

Той е подсилен от данни от Bing, противника на Microsoft на Гугъл, тъй че е потребен инструмент и не съдържа къси отговори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР