Потребители от цял свят изгубиха достъп до популярното приложение за

...
Потребители от цял свят изгубиха достъп до популярното приложение за
Коментари Харесай

Instagram, WhatsApp и Facebook Messenger се сринаха по цял свят

Потребители от целия свят изгубиха достъп до известното приложение за замяна на известия WhatsApp, обществената мрежа Instagram, както и функционалността за известия на Фейсбук – Фейсбук Messenger, откакто всички те се сринаха довечера.

Социалните медии и приложения за връзка са благосъстоятелност на компанията Фейсбук Inc., за която се счита, че има 2,8 милиарда дейни консуматори. Повечето от тях са получили известия за неточности, пробвайки да влязат в приложенията и уеб страниците.

Над 1,2 милиона души са докладвали проблеми с Instagram, до момента в който над 23 000 консуматори са се оплакали от проблеми с WhatsApp. Данните са на уеб страницата Downdetector, който наблюдава спиранията посредством разнообразни способи. Възможно е още по-голям брой консуматори да не могат да влязат в проблематичните обществени медии и приложения, предава Reuters.

There are a number of issues currently affecting Фейсбук products, including gaming streams. Multiple teams are working on it, and we`ll update you when we can.
— Фейсбук Gaming (@FacebookGaming)

От Фейсбук също признаха за проблеми с платформите им, в това число стриймовете на игри.

Заместник-министърът на превоза и инфраструктурата на Турция Йомер Фатих Саян удостовери казуса с приложенията в Twitter. По думите му WhatsApp и Instagram са се сринали в световен мащаб, а повода за казуса не е вътрешна. В същото време той се похвали, че турските приложения за известия Yaay и BIP работят безпроблемно и поддържат, обвързваните с тях национални услуги, написа Daily Sabah.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР