Потъналият вдън земя брадър и изпълнител на идиотски песнички Джорджано

...
Потъналият вдън земя брадър и изпълнител на идиотски песнички Джорджано
Коментари Харесай

ШОК! Фъфлякът Джорджано участвал в побоя над хижаря край Своге?

Потъналият вдън земя брат и реализатор на идиотски песнички Джорджано е измежду групата младежи, упрекнати в побой над хижар и разтрошаване на хижа " Лескова " преди дни. Това стана ясно нощес във вечерното шоу на Цитиридис. Водещият сподели фотография от репортажа на момчетата, които бяха забъркани в побоя, като на фрагмента измежду тях е и Джорджано. 



Припомняме, че към 15 ч. следобяд в деня на изборите полицията получава сигнал за побой в хижа покрай Своге. Компания другари се качват на „ Лескова “ на 2 октомври, с цел да употребяват барбекюто до хижата. Твърдят, че малко по-късно са изгонени оттова, а след сигнал до Министерство на вътрешните работи - и арестувани за 24 часа, защото по роман на хижар, момчета са го били с " разнообразни типове тояги, заплашили го, откраднали и резачка ". 

Момчетата от своя страна описват, че притежателят на хижата е бил много отрицателно надъхан: " Напуснете, това е частен парцел, вие нямате работа тук ", им споделил хижарят. След два часа и половина се появява синът му със разпален моторен трион, така наречен резачка, и ги заплашва, че ще ги избие, тъй като са в частен парцел.

Задържали са единствено водачите на моторните транспортни средства. Въпросният господин във очевидно несъответстващо положение, съгласно момчетата, твърдял, че са нанесли побой, почупили са хижата ", описа арестуваният Людмил Дачев.

Не е ясно дали изпълнителят на паметната ария " Отиваме на ваучър " Джорджано е бил част от компанията или просто момчетата са го видели в хижата и са поискали да се снимат с него.

Докато проверяващите работят, да се насладим на един от топ шлагерите на Джорджано:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР