Поставеният под №1 в основната схема Карен Хачанов (Русия) и

...
Поставеният под №1 в основната схема Карен Хачанов (Русия) и
Коментари Харесай

Хачанов и Нишиока ще спорят за титлата в Жухай

Поставеният под №1 в главната скица Карен Хачанов (Русия) и японецът Йошихито Нишиока ще играят за купата на шампионата по тенис на твърда настилка в Жухай (Китай) с награден фонд 1 милион $.

Хачанов отстрани Себастиан Корда (САЩ) със 7:5, 6:4 за 107 минути.

Руснакът, който е 15-и в международната класация, направи основна серия от шест следващи гейма, с цел да поведе със сет и 4:0 във втория и до края резервира преимуществото си. Така той прекъсна поредност от пет загуби на полуфинали в Тура на АТП и ще се опита да завоюва шеста купа в кариерата си и първа от ноември 2018 година, когато победи на Мастърса в Париж. За последно руснакът игра край в Аделаида при започване на предишния сезон.

В разногласието за трофея той ще има за противник осмия подложен Нишиока, който надви над различен руснак Аслан Карацев с 6:4, 6:4 в другия полуфинал, като осъществя обрати и в двата сета - от 0:2 гейма в първия и от 1:4 във втория.

Японецът, който е 46-и в класацията на АТП, също доближи до първи край за годината. Той има две трофеи до момента, и двете в Азия - в Сеул през предходната година и в Шънчжън (Китай) през 2018-а.
 Зверев още веднъж се оказа прекомерно мощен за Димитров
Зверев още веднъж се оказа прекомерно мощен за Димитров

Представителят на Германия с нова победа над хасковлията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР