Постановката Място, наречено Другаде“ с участието на Боряна Братоева и

...
Постановката Място, наречено Другаде“ с участието на Боряна Братоева и
Коментари Харесай

Театър за двама в лятно кино Орфей


Постановката „ Място, наречено Другаде “ с присъединяване на Боряна Братоева и Петър Антонов ще гостува в Пловдив на 12 юни 2023г. в лятно кино „ Орфей “. Началото е в 20.00 часа. 

Режисьорът Димитър Коцев – Шошо и превъзходните артисти Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в една извънредно смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската позиция, когато любовта е някъде в близост.

„ Място, наречено Другаде “ е най-новият текст на един от най-нашумелите модерни драматурзи – Яна Борисова, за който тя получи влиятелната премия „ ИКАР “. Сценографията и костюмите са дело на Елис Вели, музиката е на Милен Кукошаров

 Действието ни води в постройката, където живее Денис – някогашен прочут ефирен водещ с блестящо минало и тъжно настояще. След трагична разлъка с дамата, която той назовава „ любовта на живота ми “, Денис се отдръпва от малкия екран и светлините на прожекторите и се отдава на пиянство и самосъжаление. По стичане на събитията в жилището до него, се нанася младата актриса Мия. Без да се преценява с нищо друго с изключение на със личната си нужда да контактува, да споделя и да живее интензивно, тя нахълтва в живота на Денис и всичко се трансформира и за двамата. След известна опозиция, Денис се сприятелява и привързва към момичето. Без той да усети тя става неговия избавителен пояс, източник на ентусиазъм и предпочитание за живот. От своя страна Мия намира същински другар с богат прочувствен опит и мъдрост от каквито всеки младеж има потребност в процеса на порастването си.

Билети те са към този момент в продажба в цялата на мрежа на Ивентим и онлайн.

Пиесата „ Място наречено Другаде “ е съфинансирана от Фондация „ Лъчезар Цоцорков “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР