Посолството ни в Лондон е отправило запитване към местните власти

...
Посолството ни в Лондон е отправило запитване към местните власти
Коментари Харесай

Няма пострадали българи при взрива в Лондон

Посолството ни в Лондон е отправило питане към локалните управляващи за потърпевши български жители при случая в метростанция „ Парсънс Грийн” в английската столица от тази заран.

Към този миг полицейските управляващи не оповестяват спомагателни елементи за случая, оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи (МВнР).

На мястото са изпратени екипи на лондонската полиция и коли за спешна помощ.

Към 12.00 часа българско време няма информация за жертви при случая.

Всички български жители, които желаят да получат настояща информация или да подадат сигнал за техни близки и познати, могат да го създадат на дежурните телефони на посолството в Лондон: + 442075813144 и + 442075849400.

Взривът, който стана тази заран във вагон от метрото в Лондон, е бил относително слаб, само че е настъпила суматоха, довела до навалица, оповестяват английските медии.

Според телевизия "Скай нюз " детонацията не е била доста мощна. Очевидци описаха пред организация Прес Асосиейшън, че на станция "Парсънс Грийн " в Западен Лондон, където стана случаят, настъпила суматоха и хора почнали да се блъскат и ругаят. Според свидетел, представен от Ройтерс, се чуло свистене, след което през вагона минали пламъци. Вестник "Сън " заяви на своя уебсайт за 20 ранени. По-рано Ройтерс съобщи, че няколко пасажери са получили изгаряния по лицето.

Според фотоси, оповестени от английския вестник "Сън ", гърмежът е станал в бяла кофа в плик в един от вагоните, съобщи ТАСС. Вагонът очевидно не е развален от вътрешната страна. Около подозрителния предмет обаче са разпръснати персонални движимости на пасажери.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР