Посолството на САЩ в Москва призова своите граждани да напуснат

...
Посолството на САЩ в Москва призова своите граждани да напуснат
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Русия призова US гражданите да я напуснат незабавно

Посолството на Съединени американски щати в Москва прикани своите жители да изоставен Русия неотложно, до момента в който „ към момента има опция “ за това. Това заяви БГНЕС, цитирайки уеб страницата на дипломатическата задача.

„ Гражданите на Съединени американски щати не би трябвало да посещават Русия, а тези, които се намират там или пътуват за Русия, би трябвало неотложно да изоставен страната. Докато към момента има лимитирани благоприятни условия за търговски пътувания “, обявиха от посолството, предава БГНЕС. От там показаха опасения, че съветската страна може „ да откаже да признае двойното поданство на жителите на Съединени американски щати,
да откаже на тези лица достъп до консулска помощ
от Съединени американски щати, да им забрани да напущат Русия и да ги призове на военна работа “.

Отбелязва се, че броят на комерсиалните полети към този момент е извънредно стеснен и постоянно няма опция да се купи билет в къс период преди пътуването. „ Сухопътните направления с автомобил или рейс към момента са отворени. Ако желаете да напуснете Русия, би трябвало сами да се погрижите за това допустимо най-скоро “, показват от посолството.

Призивът идва броени часове, откакто завършиха референдумите в Донбас, Запорожието и Херсон. Те бяха за присъединение на украинските области към Руската федерация. Допитванията бяха извършени в конюнктура на военни дейности и при извънредно ниска изборна интензивност. Въпреки това Русия твърди, че са годни и даже към този момент приветства областите за присъединението им към Федерацията. В същото време Европейски Съюз и Съединени американски щати изрично оповестиха референдумите за противозаконни и показаха, че няма да признаят резултатите от тях.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР