Посмъртната автобиография на Лиза Мари Пресли, единственото дете на американската

...
Посмъртната автобиография на Лиза Мари Пресли, единственото дете на американската
Коментари Харесай

Издават посмъртно автобиографията на Лиза Мари Пресли

Посмъртната автобиография на Лиза Мари Пресли, единственото дете на американската рокендрол легенда Елвис Пресли, ще бъде издадена през октомври тази година, оповестиха щерка ѝ и издателите ѝ съвсем година след гибелта ѝ.


" За мен е чест да оказа помощ за издаването на книгата на майка ми ", написа Рили Кьоф, актриса, известна с функциите си в " Лудия Макс: Пътят на яростта " и сериала " Дейзи Джоунс и шестимата ", разгласи тя в Instagram.

Тя препрати към уеб страница, в който се показва, че книгата ще бъде издадена на 15 октомври 2024 година

" Родена в американски мит и израснала в дебрите на Грейсленд, Лиза Мари Пресли в никакъв случай не е била разбрана същински... до момента ", дава обещание уеб сайтът.

В него записките са разказани като " сурови, завладяващи, единствени по рода си " и се споделя, че Пресли е записвала ленти за тях в продължение на години, а Кьоф е трансферирала материала на хартия.

Единствената щерка на Елвис и Присила Пресли, които се развеждат през 1973 година - Лиза Мари Пресли прави музикална кариера - въпреки че по този начин и не реализира триумфа на татко си.

Вместо това тя води плевел живот в сянката на артиста, като намерено разказва борбите си с пристрастяването и се омъжва четири пъти - за Дани Киоу, артиста Никълъс Кейдж, поп легендата Майкъл Джексън и актьора/композитор Майкъл Локууд.

Смъртта ѝ на 54-годишна възраст на 12 януари 2023 година - съгласно аутопсията в резултат на затруднения от интервенция за намаляване - провокира вълна от респект от страна на американския шоубизнес./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР