Последвайте Гласове в .Руски водолази ще инспектират днес щетите, причинени

...
Последвайте Гласове в .Руски водолази ще инспектират днес щетите, причинени
Коментари Харесай

Водолази ще инспектират Кримския мост след взрива. В интернет се появи карикатура на викащия от ужас Путин

Последвайте " Гласове " в.
Руски водолази ще инспектират през днешния ден вредите, породени от мощната детонация на Кримския мост, съобщи Ройтерс. Междувременно в Киев и в интернет се появиха карикатури на детонацията на моста. В една от тях мостът в пламъци е вплетен в картината на Едвард Мунк " Викът ", в който на напред във времето се появява " викащият от смут Путин ", съобщава Българска телеграфна агенция.

Вчерашната детонация на моста, който  е знак на анексията на Крим от Москва и който  е основен път за доставки за съветските сили, сражаващи се в Южна Украйна, породи радостни реакции от украински представители, само че никой не пое отговорност за офанзивата.
Взривът стана ден след юбилея на Владимир Путин, навършил 70 години на 7 октомври.  Той съответства и с назначението на генерала от военновъздушните сили Сергей Суровикин за началник на по този начин наречената съветска интервенция в Украйна.
Украинският президент Володимир Зеленски не загатна за гърмежа във видеобръщението си през вчерашния ден, само че сподели, чев Крим е облачно. " Но колкото и облачно да е, украинците знаят, че нашето бъдеще е слънчево. Това е бъдеще без окупатори в нашата територия, изключително в Крим ".

А ръководителят на украинския Съвет за сигурност и защита постна видео на моста дружно с видео на осъществяването на Мерилин Монро на песента " Честит рожден ден, господин президент! ".
Съветникът на Зеленски - Михайло Подоляк приписа детонацията на съветски представители, а говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че украинската реакция на разрушаването на гражданска инфраструктура приказва за неговото терористично естество.
Междувременно в Киев и в интернет се появиха карикатури на детонацията на моста. Огромна марка, на която е нарисувана детонацията на Кримския мост, бе изложена пред постройката на кметството на Киев, оповестява френската телевизия Бе Еф Ем. Минувачи се забавляваха през вчерашния ден, когато гигантската творба се появи там, да стопират и да театралничат за селфи пред нея.
Украинските пощи оповестиха, че приготвят издаването на марка " в чест на това, което е останало от Кримския мост ". Пощите към този момент издадоха марка, с която отпразнуваха унищожаването на съветския крайцер " Москва ", а също и марка, на която се вижда по какъв начин украински трактор тегли на буксир съветски танк.
В обществените мрежи пък още през вчерашния ден се появиха и карикатури, въодушевен от детонацията на Кримския мост. На една от тях се вижда по какъв начин мостът е запален от свещичките от тортата за рождения ден на Владимир Путин, който той отпразнува ден преди детонацията на моста. На друга подигравка мостът в пламъци е вплетен в картината на Едвард Мунк " Викът ", в който на напред във времето се появява " викащият от смут Путин ".
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР