Последствията от скандалната част от епизода на подкаста При Тото

...
Последствията от скандалната част от епизода на подкаста При Тото
Коментари Харесай

Последствията за Тото продължават: Без подкаст и без спонсори от днес

Последствията от скандалната част от епизода на подкаста " При Тото " с посетител Тити Папазов, не престават за водещия Йонислав Йотов, по-известен като Тото. След като цяла България беше потресена от случая, в който Георги Николаев нанесе нечовечен побой и обезобрази 18-годишната Дебора с макетно ножче, а по-късно е обръснал главата ѝ, стана ясно че " наказването " с подстрижките не е оригиналност измежду ревностните мъже. Самият Тити Папазов призна преди няколко месеца в подкаста на Тото, че е " подстригал " своя някогашна възлюбена през 90-те години, тъй като му поставила рога с най-хубавия му другар. 
                             

Историята е потресаваща, само че още по-потресаваща е необятната усмивка, с която баскетболният треньор я сервира на публиката. Не е за занемаряване и реакцията на Тото, който се смее от сърце, до момента в който слуша и на всичкото от горната страна изважда като акцент тази част от диалога им. Като доста занимателна преживелица.

 

Рапърът се трансформира в негативен воин, наедно с Тити, за броени часове, а гневът на цяла България го подтикна да спре краткотрайно подкаста си. От през днешния ден стана ясно, че идващият епизод, който е бил очакван да бъде записан в хотел във Велинград е анулиран и сумите, които публиката е дала за билети, ще бъдат възобновени. Освен това, под натиска на обществото, " Пепси България " заяви, че приключва съдействието си с Тото. 



За момента следствията са само за рапъра, който е дал естрада на унизителния роман, а Тити Папазов само обясни пред Нова телевизия, че това се е случило преди доста години и за жалост, няма по какъв начин да върне времето обратно. Но за последици към него, към момента не се приказва.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР