Последното проучване на What Car? демонстрира доминантната позиция на японските и корейските

...
Последното проучване на What Car?
демонстрира доминантната позиция на
японските и корейските
Коментари Харесай

Японските и корейските марки доминират в сервизното обслужване

Последното изследване на What Car? демонстрира доминантната позиция на японските и корейските автомобилни компании в Европа, що се отнася да удовлетвореността, която изпитват клиентите след посещаване в сервизния център на своята марка. В същото време, впечатление в класирането прави присъствието на три марки отвън общата тенденция в лицето на нишовата MG , Dacia и Jaguar .

Проучването What Car? Servicing Satisfaction Survey, в тазгодишното издание на което са били взети под внимание оценките на повече от 8300 индивида, подрежда марките въз основата на потребителските усещания по отношение на качеството на обслужване от страна на фирмения личен състав, качеството на осъществените ремонтни действия и съотношението предлагане/цена.

На челната позиция в подреждането, с резултат от 91.2% клиентска удовлетвореност застава Honda , на второ е MG с 90.9%, а на трето място е Lexus с 90.2%.

В Топ 10 на What Car? Servicing Satisfaction Survey откриваме още Hyundai (89.9%), Dacia (89.5%), Ssangyong (89.4%), Subaru (89.3%), Kia (88.9%) и Jaguar и Toyota с равен резултат от 88.8%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР