Последното попълнение на Левски - Файсал Рерас, направи неофициален дебют

...
Последното попълнение на Левски - Файсал Рерас, направи неофициален дебют
Коментари Харесай

Нов в Левски ще сваля килограми

Последното попълнение на Левски - Файсал Рерас, направи всекидневен дебют за отбора, появявайки се за втората част на спаринга с втородивизионния Спортист Своге. "Сините " се постановиха с минималното 1:0, само че треньорът Славиша Стоянович не остана удивен от представянето нито на тима, нито на новите попълнения.

„ На някои позиции имаме конкуренция, само че на други нямаме. Рерас има непотребни килограми. Трябва по-бързо да ги смъкна, с цел да влезе във форма. Луи Нганиони и Дилън Джордж? Ще се забележим с господин Сираков в идващите дни и ще обсъдим какво ще се случва с футболистите, които са на проби “, съобщи Славиша Стоянович.

Все още не е ясно и дали Левски ще успее да картотекира Файсал Рерас за първия пролетен кръг против Монтана.

Двубоят на "Виваком Арена - Георги Аспарухов " е в неделя, 14 февруари, от 17:00 часа и ще можете да го гледате директно по DIEMA SPORT, както и да следите минута по минута с Gong.bg .
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР