Последно поколение технологии се грижат за опазване на книгите“Добре дошли…

...
Последно поколение технологии се грижат за опазване на книгите“Добре дошли…
Коментари Харесай

Интерактивни дисплеи и робот в обновената библиотека на УНСС

Последно потомство технологии се грижат за запазване на книгите

“Добре дошли… Аз ще бъда вашият гид ”, споделя роботът Pepper
(снимка: Office 1)

Изцяло актуализирана библиотека откри Университетът за национално и международно стопанство. Това е един от най-впечатляващите интериорни планове в обществения бранш, подчертаха от доставчика на обзавеждането и софтуерното съоръжение – Office 1.

Библиотеката разполага с осъвременени читални, функционален център за даване на информация и последно потомство технологии за разчистване и запазване на съхраняваните единици.

Последно потомство технологии обезпечават почистването и опазването на книгите
(снимка: Office 1)

Залите са оборудвани със модерни мебели и техника, включително интерактивни екрани и робот Pepper, акустични и осветителни решения. Предвидено е също споделено пространство и особено планиран ъгъл за незрящи студенти.

Гостите на формалното разкриване на библиотеката бяха посрещнати от Pepper с думите: „ Добре пристигнали в библиотеката на Университета за национално и международно стопанство. Аз ще бъда вашият гид ”.

Обновената библиотека на УНСС разполага с осъвременени читални
(снимка: Office 1)

Церемонията по откриването означи също и 100-годишнината на университетската библиотека, която с изключение на център на познания и обичаи, към този момент е образец за рационализация и напредък.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР