Последният учебен ден. Минавайки покрай стаята на сина си, бащата

...
Последният учебен ден. Минавайки покрай стаята на сина си, бащата
Коментари Харесай

Татко, има неща много по-лоши от лошите оценки | Писмото на един тинейджър

Последният образователен ден. Минавайки около стаята на сина си, бащата видял, че всичко там е подредено, даже леглото е оправено. Помислил си, че синът му си е събрал багажа и е отпътувал. Подозренията му се засилили, когато забелязал писмо оставено на пустата маса в хола. На него било написано " За баща ". С треперещи ръце, мъжът отворил писмото и зачел:

" Скъпи баща,
Бях заставен да оповестя с писмо за това, че напущам своя дом и ще заживея с моето ново момиче, тъй като знам, че вие с мама ще ми устроите величествен скандал. А аз доста я обичам. Но знам, че вие няма да одобрите нашите връзки поради пиърсинга й, татусите, раздърпаните облекла и това, че е доста по-голяма от мен. Но работата не е единствено в възприятията. Тя е бременна.
Казва се Сара. И е сигурна, че двамата ще бъдем доста щастливи. Тя има каравана в гората и цяла купчина дърва, с които ще прекараме зимата. Мечтаем да имаме доста деца. Сара ми отвори очите за това, че марихуаната в действителност не е по никакъв начин нездравословна. Дори планираме да си създадем дребна ферма – да има и за нас, и за продажба – с цел да имаме пари за кокаин. Той също бил безопасен в умерени дози – по този начин ми сподели Сара. В същото време, ще се молим за това, в това време да бъде открито дейно лекарство срещу СПИН – нужно е Сара да се излекува, тя заслужава това!

Не се притеснявай, баща! Аз към този момент съм на 15 години и мога да се погрижа за себе си и новото си семейство. Някой ден ще ви дойдем на посетители, с цел да ви срещнем с внуците.

С обич,
твоя наследник Джошуа.

P.S. " Татко, аз измислих всичко това. При Джейсън съм. Просто желаех да ти припомня, че има неща доста по-лоши от неприятните оценки в бележника ми /той е на кухненската маса/. Позвъни ми, когато мога да се върна! Обичам ви! ".

Източник: fit4brain.com
Снимки: femside.com, netsanity.net

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР