Последният месец на пролетта носи успех и хармония на почти

...
Последният месец на пролетта носи успех и хармония на почти
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за МАЙ 2024

Последният месец на пролетта носи триумф и естетика на съвсем всички зодии. Май 2024 година ще бъде друг и специфичен за всички - въодушевяващ, луксозен, обещаващ и трогателен. Вижте какво чака другите зодии през май 2024. Месечен хороскоп за месец май 2024.
Месечен хороскоп за май 2024: Овен
През месец май звездите са благосклонни към вас. Очаквайте ново другарство , което ще прерасне в освен това. За едни ще е сантиментална връзка, за други - скъпо другарство или контакт. Бъдете готови за дребни фамилни проблеми, които ще разрешите елементарно.

Периодът е подобаващ за от дълго време отлагани покупки.

На работното място би трябвало да деянията самообладание, тъй като ще има известно напрежение сред вас и сътрудниците, обвързвано с работния развой.

Обърнете особено внимание на здравето си, тъй като ви чакат дребни неразположения.

 
Месечен хороскоп за май 2024: Телец Май ще е месец на смесени страсти за вас. Ще прекарате цялото си време в търсене на баланс , който може би няма да постигнете. Чувствате се претрупани на работното място. Напрежение сред вас и по-висшестоящите ще вгорчава настроението ви. Негативните страсти се придвижват и вкъщи и въздействат на връзките ви с половинката.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР