Последните разработки на руските самолетостроители в областта на военната авиация

...
Последните разработки на руските самолетостроители в областта на военната авиация
Коментари Харесай

Китайски експерти: Новият руски бомбардировач-невидимка ще “нокаутира” ВВС на САЩ

Последните разработки на съветските самолетостроители в региона на военната авиация ще се трансфорат в същинско главоболие за Съединени американски щати. Става дума за новите съветски стелт бомбардировачи, които елементарно могат да доближат Ню Йорк.

Заслужава да се означи доста значимата роля на изтребителите бомбардировачи. Това съвременно оръжие може радикално да промени резултата при огромна борба. Ние признаваме, че през днешния ден Съединени американски щати са водещи в тази област с помощта на своя Б-2.

Китайски специалисти считат, че това скоро ще би трябвало да бъде преосмислено. Това ще се случи незабавно с стартирането на съветския ПАК-ДА, който надминава американския аероплан по всички механически характерности. Веднага откакто този аероплан влезе в употреба на съветските Въздушно-космически сили, позицията на американските Военновъздушни сили ще се разклати съществено.

„ Новият съветски аероплан ще лиши американския бомбардировач B-2 от всичките му преимущества. Забележително е, че ПАК-ДА ще може да носи както стандартни, по този начин и нуклеарни оръжия “, споделят китайски военни специалисти.

Преди няколко години Руската федерация разгласи началото на създаването на най-новия бомбардировач ПАК-ДА. В момента няма доста информация за него в общественото пространство. Известно е, че може да лети на разстояние към 12 000 километра и да доближи скорост над 2 Маха. С други думи, той може да дохвъри от Руската федерация непосредствено до Ню Йорк.

Съединените щати ще имат доста сериозен проблем незабавно щом най-новият съветски бомбардировач влезе в употреба. Единственото облекчение на Пентагона е, че ще са нужни още няколко години, с цел да се създаде тази машина.

В умозаключение анализаторите от Поднебесната империя прибавят, че американският Б-2 с стартирането на съветския ПАК-ДА мигновено ще загуби своите преимущества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР