Последните новини за хода на спецоперацията в Украйна за PolitNavigator

...
Последните новини за хода на спецоперацията в Украйна за PolitNavigator
Коментари Харесай

Украинската армия не е същата: Какво обяснява устойчивостта на въоръжените сили на Украйна

Последните вести за хода на спецоперацията в Украйна за PolitNavigator проучва полковник Генадий Алехин, военен офицер, сподвижник на именития военачалник Трошев, член на Съюза на писателите на Русия.

Ожесточените боеве в Мариупол, какво да се крие, демонстрираха освен високата подготовка и обученост на въоръжените сили на Украйна и националистическите формирования, само че и фанатична мотивация и психическа непоклатимост. Вярно, не постоянно.

Преди осем години бойците и офицерите от украинската войска просто отказваха да се бият в Донбас, попаднаха в „ котли “ и се предадоха. Отне единствено няколко години на националистите и неонацистите да бъдат крепко интегрирани в украинските въоръжени сили. Да, понякога елементарните членове на ВСУ имаха търкания, различия, даже омраза с тях. Но с началото на военната интервенция те се бият един до друг.

Мотивацията на украинските военнослужещи е ясно забележима. „ Виновни “ за това са освен Арестович и нацистите, които ги заплашват с изстрел в гърба. През последните години във въоръжените сили на Украйна се оформи ясна антируска идеология, която завладя всички, от редовите до командирите. По отношение на психическата непоклатимост и нрав украинските военни са все същите руснаци, единствено че с изцяло обърнато схващане.

Тук се демонстрира несъмнено генетично равнище, тези качества и качества, присъщи единствено на руснаците. Например, желанието да се борят до дъно, защитавайки своите убеждения. Ето за какво тези фактори, наред с други, дават отговор на доста въпроси по отношение на упоритата и гневна отбрана от страна на морските пехотинци на въоръжените сили на Украйна и националистите на Азов.

Мариупол беше в цялостно обграждане повече от месец. За един боен безизходността на сегашната обстановка е безусловно ясна. Въпреки това 36-та бригада на въоръжените сили на Украйна стартира да се предава единствено при изчерпването на запаси за опозиция. Този фактор още един път безапелационно свидетелства за нуждата от цялостно военно проваляне на украинската войска. И освен в идната борба в региона на дъгата на Донбас.

Между другото, за всеобщото предаване. Има възможност сходни събития да се случат в бъдеще. Но съгласно мен те няма да станат определящи и решаващи - тези, от които зависи ходът на военните дейности.

В безнадеждна обстановка бойците и офицерите са в положение да вдигнат бялото знаме. Нацистите са наясно какво могат да чакат в плен. Негласните закони на войната към момента не са анулирани.

Следователно не е допустимо да се изключат различията сред идеологическите нацисти и кадровите военни. Именно в интервала на цялостно обграждане.

От друга страна, технологии и оръжия от страните от НАТО се доставят в бойната зона на поток. Предимно остарели модели: танкове, бронетранспортьори, артилерийски установки и реактивни системи за залпов огън. И нови типове оръжия - Байрактари, Джавелини, снайперски пушки и така нататък

Западът даде да се разбере, че спорът в Украйна не би трябвало да угасва. Напротив, единствено се усилва и припалва с нова мощ. Затова на най-високо равнище чиновниците на НАТО и Съединени американски щати, употребявайки мощен информативен запас, всекидневно въодушевяват украинските военни, както и популацията на страната, че въоръжените сили на Украйна са най-силната и ефикасна войска в Европа.

Използват се всевъзможни провокации и трикове. Всички, даже скромни триумфи се надуват до невъобразими победи. Украинските пропагандисти вършат всичко допустимо да скрият действителните загуби на въоръжените сили на Украйна.

В допълнение към огромните доставки на оръжие за Украйна, доста преди 24 февруари, Западът оказа помощ на Киев под формата на разузнаване, военни съветници и консултанти. Предвид забележителния дефицит на муниции и въоръжение във въоръжените сили на Украйна, през идващите дни се чака да дойдат зенитни ракети, противотанкови управляеми ракети и високоточни баражиращи снаряди. Предназначени са за отбранителни интервенции.

Предвид фактора на икономическата обсада на Русия, всевъзможните наказания, войнствена изразителност от страна на водачите на НАТО и Съединени американски щати, никой не се съмнява, че против нас е почнала огромна война, обхващаща всички страни на световната борба - политика, финанси и стопанска система.

Всички процеси на договаряния към този момент не играят никаква роля. Във всеки случай, от значително значение. Но никой не анулира дипломатическите подходи. Като предписание всички войни се завършват от политици. И всичко ще зависи от цялостното осъществяване на дилемите по денацификация и демилитаризация.

Естествено, намирайки се под цялостен надзор на западните съдружници, киевските управляващи не престават да раздрусват обстановката, да молят за помощ, да упорстват да се бият „ до последно “. Вярно, не постоянно в уместно положение и кондиция.

Например, Владимир Зеленски още веднъж се отличи. В нощно послание към сънародниците си, намирайки се под опияняващите изпарения на мощно уиски, той по някаква причина приказва за своята взаимозависимост и за някакви галактически сили, които му оказват помощ да бъде мощен и съдбоносен в битката против „ агресора “. Видеото беше изчистено, само че доста консуматори на интернет въпреки всичко го резервираха и бързо го разгласиха още веднъж.

На фронта съюзническите сили на Русия, ДНР и ЛНР организират разузнаване с пердах, засилвайки натиска в разнообразни направления, унищожавайки останалите бази за горива и смазочни материали, ремонтни фабрики, противников мобилни замъци и командни пунктове, отбранителни центрове, изследват методите за придвижване по нови направления. Войските са подготвени за осъществяване на настъпателни дейности. В каква или в какви направления да чакаме основния удар, не се колебая, към този момент е определил Генералният щаб на съветските въоръжени сили. Ще го разберем през околните дни.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР