На 26 юни германският канцлер Олаф Шолц направи обръщение към

...
На 26 юни германският канцлер Олаф Шолц направи обръщение към
Коментари Харесай

Германският канцлер Олаф Шолц призна, че управлението е изправено пред криза на доверието

На 26 юни немският канцлер Олаф Шолц направи послание към Бундестага, в което призна, че политиката в страната е изправена пред рецесия на доверието.

Шолц сподели, че сега се наслагват голям брой рецесии, които засягат доверието и сигурността. Този проблем би трябвало да бъде решен допустимо най-скоро, да се укрепи вътрешната и външната сигурност и да се възвърне доверието в Германия и Европа, уточни той.

Шолц разкри, че въпросите на сигурността ще бъдат „ явен приоритет “ в проектобюджета на държавното управление за идната година, който ръководещата коалиция възнамерява да внесе за разглеждане в Народното събрание през юли.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5669Н.Пр. доктор Желко Йович: Стратегическа цел на Сърбия е участието в Европейски Съюз, само че до тогава за какво да не може да партнираме с БРИКСАлтернативен Поглед5161Н. Пр. доктор Желко Йович: Нито една страна на Балканите не може да напредва, в случай че няма политическа и икономическа стабилностАлтернативен Поглед20846Проф. Боян Дуранкев: Китай се трансформира в научна суперсилаАлтернативен Поглед22080Проф. Янко Янев: Скептичен съм, че ще успеем да запазим енергийния бранш солиденАлтернативен Поглед28465Проф. Боян Дуранкев: Доволството и краят на историята са пристигнали в ЕСАлтернативен Поглед209803Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед107366Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед97533Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР