Съдът на Южния окръг на Ню Йорк публикува информация, според

...
Съдът на Южния окръг на Ню Йорк публикува информация, според
Коментари Харесай

Дясната ръка на Ружа Игнатова се предаде на правоприлагащите в САЩ

Съдът на Южния окръг на Ню Йорк разгласява информация, съгласно която Уилям Морро признал, че е изпирал парите на криптокралицата Ружа Игнатова. Очаква се присъдата да бъде произнесена на 1 август.

Морро се съобщи непринудено, след което беше задържан и упрекнат от чиновници на американското правосъдно министерство. Обвинен е във финансови измами по отношение на криптосхемата OneCoin. Смята се, че Морро е бил в близки връзки с приятеля на Игнатова - Гилбърт Армента.

Съдът на Южния окръг на Ню Йорк твърди, че Морро трансферирал сума на стойност 35 млн. $ на OneCoin, като ги е пренасочил към сметки в Китай и Хонконг. Морро е упрекнат и за прекачване на над 6 млн. $ от сметка в Хонконг към сметка в Съединени американски щати.

След самопризнанието Морро беше освободен до началото на делото, което е планувано за 1 август. Участникът в схемата OneCoin може да получи присъда от 30 години отнемане от независимост, само че се чака съдът да прегледа самопризнанието като смекчаваща виновността събитие.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР