Последните новини след скандалните разкрития миналия месец за изневярата на

...
Последните новини след скандалните разкрития миналия месец за изневярата на
Коментари Харесай

Пике смени Шакира с 23-годишна студентка

Последните вести след скандалните разкрития предишния месец за изневярата на звездата на Барселона Жерар Пике , довела до раздялата му със световноизвестната певица Шакира , са че футболистът има връзка с негова служителка. Дамата, спечелила сърцето на известния футболист е с 12 години по-млада от него, тя е студентка, която в същото време работи в компанията на Пике. Според близки до двойката, те доста внимавали да не бъдат снимани дружно и връзката им да не се обявява. Не е известно дали връзката е почнала по време на брака на Пике с Шакира или след раздялата им.
 

— Koimoi.com (@Koimoi)
23-годишната студентка по връзки с обществеността Клара Чиа Марти работи за продуцентската компания на известния футболист.
Роднини на двойката настояват, че те се виждат от известно време. Източникът също по този начин съобщи, че всички профили на Клара в обществените мрежи са били изтрити, с цел да не могат любопитни очи да намерят нейни фотоси. " Това кара приятелите на Жерар да мислят, че той в действителност има съществени планове по отношение на връзката си с Клара ", съобщи той.
 

— GossipDAD (@gossipdad_blog)
Сред най-обсъжданите тематики през миналия месец беше, че известният футболист Жерар Пике е изневерил на световноизвестната певица Шакира и двамата са решили да се разделят. Пике и Шакира обявиха: " Съжаляваме да потвърдим, че се разделихме. Очакваме почитание към персоналния ни живот в името на нашите деца, които са нашият главен приоритет ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР