Последните месеци са най-тежките за брака на Ким Кардашиян и

...
Последните месеци са най-тежките за брака на Ким Кардашиян и
Коментари Харесай

Последният шанс, който Ким и Кание си дадоха

Последните месеци са най-тежките за брака на Ким Кардашиян и Кание Уест и светлина в тунела като че ли не се вижда. Двамата от близо година живеят разграничени един от различен, само че след последните прочувствени седмици, разкритията и влошеното положение на рапъра към този момент и те, и ние сме съвсем уверени, че разводът е единственият излаз.
 Кание Уест, биполярното разстройство, коментарът на Ким Кардашиян и ще се развеждат ли двамата
Ким Кардашиян: Безсилни сме пред заболяването на Кание

Признанието на една обезпокоена брачна половинка

Въпреки това, Ким и Кание очевидно държат същински един на различен, а и имат четири деца, за които си заслужава да създадат финален опит за избавяне на брака си. Именно с тази цел фамилията е отпътувало на екзотична почивка , на която да решат дали ще продължат дружно или ще се разделят дефинитивно.

Съпрузите са избрали загадка дестинация - далечен остров на Карибите, където да са сигурни, че няма да попаднат в полезрението на папараци, а и няма да има какво да ги разсейва от главния въпрос, по който би трябвало да размишляват.

Kim Kardashian and Kanye West on family getaway to fix their marriage - Nation Scoops https://t.co/RJpjqzUkEu pic.twitter.com/XNsOUXzzI8
— Nation Scoops (@nationscoops) August 3, 2020
Първоначално майката на Ким е била срещу това пътешестване, а по-късно е можело да се причисли към фамилията, само че Кардашиян не е желала да кара брачна половинка си да се усеща притиснат.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и това ли е краят на брака им
Това ли е краят за Ким и Кание

Всичко наподобява изгубено

От The Sun предават, че риалити звездата счита двамата с Кание да се съветват и със свещеника, който ги венча преди шест години , тъй като на него имат огромно доверие. А дали всичко това ще даде стремежи резултат, единствено времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР