Последните месеци ни поставиха пред изпитание както в икономически, така

...
Последните месеци ни поставиха пред изпитание както в икономически, така
Коментари Харесай

Оборудването, което подпомага дигитализацията и дистанционната работа



Последните месеци ни сложиха пред тестване както в стопански, по този начин и в персонален проект. Много от нас трябваше да си останат у дома и да работят от там. Училищата, детските градини и по-голямата част от магазините и заведенията за хранене трябваше да затворят. Родителите се трансфораха в учители и възпитатели.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Fujitsu показа своята нова генерация PRIMERGY M5 сървъри...

Но трагичните събития донесоха и позитивни промени. Солидарността и сплотеността посред ни се ускориха, а нашата планета съумя да си поеме надълбоко въздух и да " отпочине " за известно време. Научихме се да ценим здравето си повече и в този момент имаме чудесна опция да подобрим работата на здравните служащи и останалите специалности със доста публично влияние.

Освен всичко това, обособеният човек, учебните заведения и доста компании съзряха и започнаха да правят оценка опциите за потреблението на дигитализацията.

Дигитална промяна и новото работно място

В момента текат доста полемики дали " естественото " в миналото ще бъде още веднъж обикновено. Вземете за образец къде и по какъв начин работим. От години виртуалните срещи и споделените документи са причина за повишение продуктивността на работата, само че в доста случаи тези благоприятни условия не бяха употребявани. До последните няколко месеца, когато обстановката се промени.

Може би си мислите, че блокирането на света ще забави темпото на цифровата промяна, а мнозина се питат дали в този момент е точното време за смяна. Всъщност сега се случва тъкмо противоположното. В изискванията на пандемия зависимостта на обществото от технологиите сподели същинското си лице. Общественият апетит за информация докара до нараснало търсене на онлайн наличие и приложения. Броят на работещите от у дома набъбна експоненциално. Критични за бизнеса и конкурентоспособността се оказаха опциите за онлайн работа (видеоконференции и стрийминг на съдържание). Необходимостта го изисква.

Уверете се, че вашата инфраструктура ще отговори на новите условия

В тези тежки времена би трябвало да сложим индивида в центъра и да се надигнем решително пред компликациите от изменящите се условия на света. Бизнесът би трябвало да продължи да подсигурява сигурността на чиновниците си, като им даде изискванията за ефикасна работа от у дома.

Но сполучливата промяна на работната мощ е единствено едната страна на монетата. От друга страна, към момента би трябвало да се оправим с големите количества данни, които цифровата промяна носи със себе си. Това радикално трансформира формата на бизнеса през днешния ден, като визира компании от всяка промишленост и потребителите по целия свят.

Данните са в основата на цифровата промяна и са движещата мощ на процеса по цифровизация. Днес фирмите употребяват данни, с цел да подобрят потребителското прекарване, отварят нови бизнес ниши и усилват продуктивността, с цел да завоюват конкурентно преимущество. Фокусът на дигитализацията е върху всичко, което покрива нашите бизнес процеси и персонален живот.

Има многочислени източници, които настояват, че 90% от международните данни са генерирани в последните няколко години. Анализаторите плануват, че Но би трябвало да извървим дълъг път, с цел да се възползваме от силата на тези данни.

Предполага се, че единствено един % от тях се обработва и употребява дейно. Представете си какво би станало, в случай че можехме да увеличим този резултат. За тази значима стъпка ви е нужна ИТ инфраструктура, която ще ви послужи при трансформацията към компания, която оптимално се възползва и управлява от данните (business data driven company).

Иновации за света, воден от данните

Често фокусът на цифровата промяна е ориентиран към потребностите на крайния консуматор – еластичност, прекарване и така нататък, като това е от значително значение при превръщането ѝ в действителност.

Предоставянето на тези благоприятни условия на вашите клиенти зависи от това какво се крие зад кулисите. Подходящата инфраструктура за оптималното оползотворяване на събраните данни е основна за триумфа.

Изискванията за инфраструктурата на фирмите са разнообразни и няма универсално решение за всеки. Японският софтуерен колос Fujitsu е фокусиран върху създаването на системите в помощ на своите клиенти при преместването, съхранението и обработването на големи количества от данни.

Амбицията на компанията за гамата PRIMERGY сървъри е да даде постоянна основа за днешната хибридна ИТ действителност с мощни и гъвкави решения за бизнеси от всевъзможен мащаб във всички браншове и за всевъзможен тип натоварване.

Последният от тези сървъри е PRIMERGY RX4770 M6. Той е четирипроцесорна х86 система, предоставяща изключителни равнища за разширение в 3U шаси и предлага цялостен набор от функционалности за ускорение на бизнес процесите и подсигуряване на сериозните за бизнеса натоварвания от бази данни и HPC до разбор на данни, AI и GPU-базирано ускорено достъпване на бази с данни.

Захранван от новите 3-та генерация Intel® Xeon® скалируеми процесори и Intel® Optane™ непрекъсната памет, сървърът дава изключителни резултати за взискателни приложения.

Използването на непрекъсната памет форсира ИТ трансформацията, предоставяйки по-бързи от всеки път аналитични благоприятни условия в поддръжка на условията на насочения към данните актуален свят. Новото потомство енергонезависима памет ще поддържа по-бързите DDR4 модули с 3.200 MT/s и разрешава данните да се съхраняват, местят и обработват с невиждани скорости с усъвършенствани разноски (TCO).

Вашата инфраструктура, захранваща цифровата ви промяна

Използването на данните през днешния ден трансформира метода ни на живот и работа. Бизнесът в другите промишлености по света употребява данните, с цел да се трансформира, да стане по-гъвкав, да усъвършенства потребителското прекарване и да показа нови бизнес модели.

Значителни елементи от днешната стопанска система разчитат на данните и тази взаимозависимост единствено ще се усилва в бъдеще, в случай че фирмите събират, каталогизират и употребяват данни на всяка стъпка от тяхната верига за доставки. Освен това през последните месеци опцията за отдалечена работа става все по-важна от всеки път.

Ако търсите вярното решение, което да поддържа вашите бизнес сериозни процеси, да се възползва оптимално от вашите данни и да обезпечи ефикасна работа на вашите чиновници от у дома, както когато са били в офиса, тогава PRIMERGY RX4770 M6 е верният избор за вас.

Повече информация за новите PRIMERGY RX4770 M6 сървъри.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР