Последните данни за разпространението на коронавируса.Прочетете ощеНе са произвеждани изстрели

...
Последните данни за разпространението на коронавируса.Прочетете ощеНе са произвеждани изстрели
Коментари Харесай

ОБЗОР: България с големи шансове да се присъедини към Шенген догодина, блокадата в Кючука продължава с пълна сила

Последните данни за разпространяването на ковид.
Прочетете още

Не са създавани изстрели от българска страна на 3 октомври по група незаконни мигранти, намиращи се на турска територия. Това демонстрира инспекция на Министерство на вътрешните работи във връзка репортаж, излъчен през днешния ден от английската телевизия " Скай нюз ". В него е показан видеоклип, сниман от мигранти, в който се чува изстрел и се твърди, че е потърпевш сирийски жител.

19-годишен обра уединен възрастен мъж в дома му и го заключи в мазето. Апашът отмъкнал всички спестявания на пострадалия -  7 хиляди лв.. Малко по-късно е бил арестуван, само че до ареста се е стигнало мъчно, а откраднатата сума липсвала.
 

И по телефона не съм приказвал с Радев. Той е най-големият ми конкурент. Политическа партия са дилетанти. Това съобщи в телефонна връзка в ефира на NOVA водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, разяснявайки изказванията на Политическа партия за негови срещи и диалози с президента Румен Радев.

Украински жители и хора, свързани с подпомагането на украинските бежанци у нас, стачкуват пред съветската черква " Св. Николай Чудотворец " в София.

Поредно отлагане на делото против известния пловдивски ортопед и някогашен ръководител на ортопедичната комисия доктор Георги Кръстев и посоченият за негов съизвършител в скица за източването на 130 000 лв. от Национален осигурителен институт Стефан Грозев. Причината да не бъде даден ход на днешното правосъдно съвещание бе отсъствието на една от правосъдните заседателки, поради лекуване, което организира отвън град Пловдив. 

Пореден случай на груба експанзия на дете против дете. Случаят този път е във врачанското село Бутан. Видеоклип е запечатал сцената, в която момче се нахвърля върху друго момче на стълбище и стартира да му нанася мощни удари.

26-годишен мъж е бил прострелян в главата при всеобщ бой в Кюстендил в понеделник вечерта. Пострадалият е без заплаха за живота.

Община Пловдив разгласи новогодишната програма на откритата сцена на площад „ Стефан Стамболов “.

Двама мъже са в тежко положение след злополука през вчерашния ден на основен път Пловдив –Хасково. Според получения към 10 ч. сигнал в полицията, след разклон за с. Поповица товарен автомобил „ Дачия “ направил забранен противоположен завой и в лентата за насрещно придвижване се сблъскал с лек автомобил „ Хонда “.

Контрабандни цигари и тютюн са конфискувани при спецакция на чиновници от Трето районно управление (на МВР) през вчерашния ден в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

31-годишният Александър Пашов, упрекнат за убийството на брачната половинка си Фанка Ангелова в пловдивското село Пъдарско, няма да апелира ареста си на по-горна инстанция, научи  TrafficNews .

Лидерът на " Има Такъв Народ " Слави Трифонов също се включи в офанзивата на президента Румен Радев против Продължаваме промяната. След като през вчерашния ден президентът, съобщи, че е бил измамен от водачите на партията. Днес Трифонов разгласява коментар по тематиката.

Ако има късмет за сформиране на държавно управление в границите на 48-ия парламент, то той е с втория мандат - на " Продължаваме промяната ". Това разяснява в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов и добави, че парламентарната група е отворена за диалози, само че колкото и респектираща да е кандидатурата на проф. Гарбровски за министър председател, кабинет с мандат на ГЕРБ няма по какъв начин да бъде подсилен от дясната коалиция.

Австрийският канцлер Карл Нехамер съобщи, че Австрия се опълчва на присъединението на България и Румъния към Шенгенското пространство. Той направи това изказване по време на срещата на върха ЕС-Западни Балкани в Тирана. В същото време Нидерландия, която също не пусна България в Шенген съобщи, че ще чака по-добри резултати следващата година. Президентът Радев съобщи, че чака следващата година България да влезе в Шенген.

Пловдивският апелативен съд удостовери определение на Окръжен съд – Пловдив, с което е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ спрямо младо момиче.

Бившият национал Александър Василев напусна Локомотив (Пловдив). 27-годишният халф не попада в проектите на треньора Александър Томаш и разтрогна контракта си с клуба по взаимно единодушие, оповестиха от клуба.

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица показа във Facebook профила си, че е била жертва на принуждение от собствен сътрудник на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя сподели, че желае само морално отмъщение от индивида, който се е опитал да я убие. 

Съдията докладчик по делото за апорта на акциите на Международен панаир в Пловдив в „ Пълдин туринвест ” Александър Стойчев се направи отказ.  Той бе разпределен от Окръжен съд  да гледа жалбата на Община Пловдив, само че разнообразни политически обединения и медии,  показаха мнение, че той е привързан с Георги Гергов акцентирайки предходни каузи.

Едно от лицата на „ ИТН ” в Пловдив, по време на върха на славата и изборните им резултати, направи политически трансфер. Ивайло Василев от Има Такъв Народ скочи в Българска социалистическа партия, като към този момент даже има членска карта.

Ботев ще се раздели с треньора Желко Копич след проваления сезон. Тимът отпадна на осминафиналите за Купата и даже още не си обезпечил спасението за идващия сезон в елита. 

Втори ден продължава блокадата на Кючук Париж, а това е единствено началото поради доста поправки в региона. 

Очаква се строителството на трите сектора от Автомагистрала „ Хемус “ до път II-35 Плевен – Ловеч да приключи в интервала 2024 – 2025 година Този период е в резултат на насъбрано закъснение от януари до август 2022 година, заради финансова неизясненост в заплащането на осъществените строителни работи.

Земетресение с магнитуд 2.6 по Рихтер е записано тази заран в региона на град Банско, област Благоевград.
 

Главните прокурори на Румъния и България - Габриела Скутеа и Иван Гешев, организираха двустранна среща след края на Международната конференция „ STOP HATE SPEECH “, оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

Катастрофа е станала на моста на Герджика, научи  TrafficNews . Инцидентът се е случил в източното платно на ул. " Победа " от страната за нахлуване в Кършияка.   

Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов даде изявление преди първия мач в групите на Шампионската лига за този сезон против полския Група Азоти Хемик (Полице).

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР