Посланиците на Европейския съюз дадоха в сряда зелена светлина за

...
Посланиците на Европейския съюз дадоха в сряда зелена светлина за
Коментари Харесай

Посланиците на ЕС дадоха зелена светлина за европейски закон “Магнитски”

Посланиците на Европейския съюз дадоха в сряда " зелена светлина " за основаване на европейски санкционен механизъм за тежки нарушавания на човешките права по света.

27-те външни министри на Европейски Съюз би трябвало да парафират решението на идната им среща 7 декември, а новият механизъм се чака да влезе в действие публично в Деня на правата на индивида - на 10 декември.

Няма да бъдат глобени неотложно физически или юридически лица, само че имената им в началото могат да бъдат включени в черния лист още при започване на 2021 година

Санкциите ще се показват в заледяване на активи и активи, които имат на територията на Европейски Съюз и възбрана за издаване на визи за визити на територията на Европейски Съюз.

Според работен документ, с който се е срещнал глобите ще обиден физически лица и компании, които се считат за виновни за осъществяване на действия за актове на геноцид, закононарушения против човечеството, изтезания, безчовечен или унизителни санкции, иго, случайни изтезания и убийства, принудително изгубване на хора и случайни арести или арестувания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР