Посланиците на ДНК с художествени портрети в благотворителния календар на

...
Посланиците на ДНК с художествени портрети в благотворителния календар на
Коментари Харесай

Звезди във фотосесия в подкрепа на национална кауза

Посланиците на ДНК с художествени портрети в благотворителния календар на Fibank за 2018 година

На особено събитие ДНК и Fibank показаха 12 художествени портрета, включени в благотворителния календар на финансовата институция за 2018 година С красивото издание Fibank застава зад акцията на ДНК в поддръжка на раждаемостта " Направи го за България ". Владо Николов, Хилда, Казасян, Андрей Арнаудов, Иван Христов, Ирина Тенчева, Мария Гроздева, Ути Бъчваров, Поли Генова, Ива Дойчинова, Александър Сано, Миа Сантова и Деян Славчев - Део позираха благотворително пред обектива на фотографа Петър Пешев, дружно с част от бебета на акцията. Календарите са налични в клоновете на банката в страната, като Fibank удвоява и подарява приходите от продажбата им в поддръжка на идеята на ДНК.

„ Благодарни сме на приятелите ни от Fibank, които направиха този хубав план действителност ", разяснява Андрей Арнаудов, създател и ръководител на ДНК и връчи на Илона Станева - началник на обществено виновния план от страна на Fibank - Сертификат за необикновен принос в съхраняването на българското ДНК. Продуцентът Иван Христов аргументира избора си на идея по този начин: „ Можем да съхраним и утвърдим българското, като застанем зад идея от национална значителност като „ Направи го за България ". „ Имам достойнството да бъда част от това придвижване, което се пробва да резервира нашата нация и пропагандира хрумвания, близки и до моята същина. ", не скри вълнението от присъединяване си и волейболната легенда Владо Николов.

През миналата година, едвам с първото си издание, „ Направи го за България " сплоти по невиждан метод черква, бизнес, обществено-значими персони, локална власт, медии, донори, доброволци, частен и обществен и бранш. Над 10 000 души участваха в огромното финално събитие на самодейността - Националното кръщене, когато в 1 ден, в 10 града бяха кръстени близо 1000 бебета. Посланици на идеята са значими персони от разнообразни сфери на публичния живот в България, а акцията е подкрепена от Българската православна черква и ще се организира годишно под патронажа на Негово Светейшество патриарх Неофит. Осносновни медийни сътрудници на самодейността са bTV Медиа Груп, списание „ 9 Месеца " и вестник „ 24 Часа ". Част от средствата, събрани от акцията, ДНК подарява на фондация „ Искам бебе " в поддръжка на двойките с репродуктивни проблеми.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР