Посланикът на Израел в България Йорам Елрон се включи лично

...
Посланикът на Израел в България Йорам Елрон се включи лично
Коментари Харесай

Посланикът на Израел се включи в благотворителната акция на Аз обичам България

Посланикът на Израел в България Йорам Елрон се включи персонално в раздаването на хранителни артикули, с цел да покаже своята съпричастност и поддръжка за нуждаещите се преди празниците. Той бе дружно и с президента на Търговска камара България-Израел (BCCBI) – Авиноам Катриели, главен уредник на благотворителната акция.

Акцията бе в границите на благотворителния план „ Храна за хората в потребност “. Организатори на самодейността са Търговската камара България-Израел, БЧК, Mall of Sofia и организацията „ Аз обичам България “, а планът е част от акцията „ Защото сме хора “.

За да допринесат за едни по-светли празници, доброволци от разнообразни организации ще раздават съществени хранителни артикули на обособено място пред входа на Мол София (бул. Александър Стамболийски).

Като част от самодейността, бе проведен специфичен превоз до домовете на нуждаещите се, които не могат да се придвижат до мястото на раздаването.

Каузата „ Храна за хората в потребност “ започва на по-рано тази година на 14 ноември, като всеки искащ да я поддържа, можеше да направи това като закупи пакетирани артикули от оповестен онлайн лист и ги достави до събирателния пункт в Mall of Sofia. Благодарение на огромната публичен поддръжка, която благотворителната самодейност получи и големия брой дарени артикули, раздаването на събраните храни ще продължи и след празниците.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР