Посланичката на Италия в България Н. Пр. Джузепина Дзара заедно

...
Посланичката на Италия в България Н. Пр. Джузепина Дзара заедно
Коментари Харесай

Посолство на Италия: Обучение по селски туризъм в Габрово

Посланичката на Италия в България Н. Пр. Джузепина Дзара дружно с президента на фондация „ Америка за България “ Нанси Шилър откриха двудневното образование по селски туризъм, който се организира на 25 и 26 октомври в Габрово. Събитието е проведено от фондация „ Америка за България “ в партньорство с Посолството на Италия, Италианската комерсиална организация (ИЧЕ), Фондация LocalFood.bg/Пендара, съдружие „ Деветашко плато “ и „ Травентурия “ ООД.

Специални гост-лектори са двамата италиански специалисти Умберто Селми и Франческо Фрато от Националната мрежа на селските райони на Италия. Заедно с основни български представители и бизнесмени в тази сфера от регионите на Северна България – фондация LocalFood.bg/Пендара, съдружие „ Деветашко плато “ и „ Травентурия “ ООД, те ще показват сполучливия модел на селския туризъм в Италия и ще дават на практика препоръки за дейно развиване и сполучливо предложение на артикули и услуги в тази сфера, като се концентрират и върху изгодите от положителното партньорство с локалната общественост.

Семинарът е част от програмата за поддръжка на планове за развиване на селския туризъм в България, финансирани от фондация „ Америка за България “ и определени в съдействие с Посолството на Италия и ИЧЕ в резултат на състезанието „ Развитие на селския туризъм в Северна България “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР