"Поскъпване на парното означава режим на тока. Най-сетне ще заживеем

...
"Поскъпване на парното означава режим на тока. Най-сетне ще заживеем
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: С цената на газа растат и комисионите, нали така!

"Поскъпване на парното значи режим на тока. Най-сетне ще заживеем като западноевропейци "; "В Западна Европа крахът на модела е към този момент освен явен, той може да се подуши във въздуха. Върнаха се в славните времена на краля-слънце, който се е подушвал надалеч преди да може да се види ": безкомпромисният национален разбор в рубриката ни "Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

Мери
С цената на газа порастват и комисионите, нали по този начин!

Мери 16 Авг 2022 8:41ч. С цената на газа порастват и комисионите, нали по този начин!
Процентът е огромна мощ!

Хахаха
И какъв газ ще потече? Азерски, който е съветски или американски, който е съветски?

НИЩО няма да ви предложи
Имате контракт с Газпром и в него ясно е казано ценообразуването.

?????
Абе аланкоолу Газпром си има настоящ контракт и нищо няма да ви предлага, а ще осъди България. И нищо не можем да създадем тъй като Европа заплаща по новата скица и надлежно нямаме никакви причини в съда. Па вие си диверсифицирайте. Само се къпете по-рядко и по-бързо с цел да стигне диверсифицирания газ.

teridan
Руския газ ще го платим, даже да откажем да го получаваме. В договорите се спогаждат за количества, които се заплащат даже страната-получател да откаже да ги получи. Става дума за близо милиард евро, които са дължими без значение дали вземем газа или не.

Иванов
Интересно,коментирате предприятията по света и в Русия,а забравяте,че същия подобен цех има в България.Името му е Алкомет и се намира в Шумен.Как мислете,колко ще издържи?Тук е мястото да осведомим евроатлантическите неграмотници,че прекъсването на таково дружество води до прекъсването на работата на десетки дребни компании.И още една информация:Алкомет е благосъстоятелност на турци,има ли сюрпризирани?

двуличие
Слушам доскоро Нинова с изказване след излизане от ЦИК. Иска мораториум на цената на газа и договаряния с Газпром. Къде беше Нинова, когато Асен Василев сподели, че повече няма да получаваме газ от Газпром и няма да възобновяваме контракта? Защо не наложи мораториум на тези решения на Асен Василев посредством опасност за излизане от обединението?

принос
Все отново Слави Трифонов и Има Такъв Народ имат две съществени заслуги, които и Тошко Йорданов уточни: 1. Слави Трифонов детронира за първи път ГЕРБ от първото място при избори през последните 12 години; 2. Слави Трифонов и Има Такъв Народ въпреки и късно дръпнаха шалтера на нездравословното съдружно държавно управление на Кирил Петков, Асен Василев, Корнелия Нинова и Христо Иванов.

възторженостти
Адмирации за Слави Трифонов и Има Такъв Народ. Постъпиха кардинално и почтено за почитание. А по отношение на честността на Кирил Петков и Асен Василев всички я видяха - от това, което натвориха в Булгаргаз и снабдяването с газ, всички го усетиха с рекордната инфлация.

Колониализъм и неоколониализъм
Знаете какво е колониализъм. С неоколониализъм нещата са малко по-сложни. Богатите страни смучат от бедните посредством парите си и по този начин ги ръководят отдалечено. Печатат пари без покритие и с тях купуват от "колониите ". Единствената битка срещу неоколониалистите е да не се употребяват парите им.

Жоро
е те тва е концепцията де доста небогати малко богати - господари

Стоил Малевски
Европа е привикнала на високо богатство и лукс, до момента в който руснаците тънат в мизерия от основаването на страната си и са привикнали да гладуват и мизерстват. Това ме прави песимистичен за глобите

В Западна Европа крахът на модела е към този момент освен явен, той може да се подуши във въздуха
Върнаха се в славните времена на краля-слънце, който се е подушвал надалеч преди да може да се види

Поскъпване на парното значи режим на тока. Най-сетне ще заживеем като западноевропейци
Фалшивия витален стандарт на Западна Европа не изкара и половин година без колониално плячкосване на ресурсите на Русия. Не, че не беше ясно, че по този начин ще стане, само че в този момент ще послужи като литмус за заблудените евроатлантически
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР