Пощаджийка мами цяло село от години. Потърпевшите от ямболското село

...
Пощаджийка мами цяло село от години. Потърпевшите от ямболското село
Коментари Харесай

Пощаджийка прибира спестявания и пенсии на цяло село

Пощаджийка мами цяло село от години. Потърпевшите от ямболското село Зимница се оплакват пред Нова телевизия, че вследствие на дейности на служителката спестяванията им липсват. Други настояват, че редовно от пенсиите им са теглени пари. Жената не е арестувана, само че е уволнена и следва да се снабди с обвиняване, съобщи "Дарик ".

Жителите на селото настояват че от години пенсиите и спестяванията им се крадат пари. Те схващат едвам откакто служителката изчезва от селото.

Баба Мария е на 75 години и потегля по пътя на парите си. Преди месец схваща, че е излъгана. Пари няма в нито една сметка, а спестовната й брошура се оказва подправена. Споделя, че не се е усъмнила, а книжката била доверена на служителката в продължение на 6 години. През май упрекнатата е уволнена от пощата. Никой от селото не знае къде е и какво се е случило с парите им.

От банката потвърдиха пред Нова ТВ, че служителката е присвоила суми от спестовни влогове посредством подправени документи. Неофициално открадната сума е към 400 - 500 хиляди лева, а публично прокуратурата към този момент знае за 10 пъти по-малко. Потърпевшите подават десетки тъжби. Синът на пощенската служителка дефинира изказванията като клюки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР