Посещението на министър-председателя Кирил Петков в Азербайджан се отлага. Причината

...
Посещението на министър-председателя Кирил Петков в Азербайджан се отлага. Причината
Коментари Харесай

Петков отложи посещението си в Азербайджан заради актуализацията на бюджета

Посещението на министър-председателя Кирил Петков в Азербайджан се отсрочва. Причината е решението на премиера да участва на гласуването в Народното събрание на актуализацията на бюджета, както и да покаже поддръжката на държавното управление за ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

Министър-председателят Петков неведнъж и със съществени причини е заявявал поддръжката си за тази актуализация, от която зависят данъчните облекчения за работещите родители, най-значителното нарастване на пенсиите за последните 10 години, ограниченията за понижаване на цената на енергоизточниците, помощта за бензина и дизела, както и доста други обществени заплащания, които вършат приемането на новия бюджет водещ приоритет за виновното към българските жители ръководство.

Премиерът Кирил Петков организира в границите на днешния ден телефонен диалог с президента на Азербайджан Илхам Алиев. Двамата разискаха тематиките, които са от стратегическа значителност за енергийната самостоятелност на България. Договориха се отсрочената аудиенция да се състои при първа опция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР