Португалският футболист на Милан Рафаел Леао не крие, че има

...
Португалският футболист на Милан Рафаел Леао не крие, че има
Коментари Харесай

Звезда на Милан: Сигурен съм, че скоро ще спечелим Шампионска лига

Португалският футболист на Милан Рафаел Леао не крие, че има огромни цели и съобщи, че е изцяло съсредоточен върху клубния си отбор Милан за идващите два-три сезона.

24-годишният Леао подписа нов петгодишен контракт с гранда от Милано през юни и стартира сезона в Серия А в добра форма, реализирайки три гола и две асистенции в първите шест мача на тима във всички шампионати.

В изявление за португалското списание GQ Portugal Рафаел Леао се върна към полуфинала в Шампионската лига през предходната спортна година и загубата от Интер.

" Липсваха ни някои играчи и нямахме задоволително варианти на аварийна пейка, тъй че Интер имаше предимство. Те са добър тим, както що се отнася до титулярите, по този начин и измежду запасите. Вярвам, че това направи огромна разлика в двата мача ", сподели футболистът.
 Милан - Верона 1:0 в мач от Серия
Милан се върна към успехите

Рафа Леао означи победния гол за " росонерите "

Той бе явен за задачите си с Милан и фантазиите си във футбола като цяло. " Вярвам, че клубът върви в вярна посока. Успяхме да достигнем до полуфиналите на Шампионската лига. Сега задачата на клуба би трябвало да бъде да продължи да пораства, да прибавя още класа и да бъде все по-силен.

Сигурен съм, че Милан скоро ще се върне към триумфа в Шампионската лига, което е нашата цел. Говоря за себе си, млад съм и съм състезател, който желае да печели огромни неща, Шампионската лига и мисля, че това е фантазията на всеки футболист. За това работим ", продължи Рафаел Леао.

" Въпреки младостта ни, ние към този момент сме играли повече от 50 мача в Серия А и повече от 20 в Шампионската лига. Натрупахме опит и можем да го използваме в композиция със силата на младостта ", добави той за себе си и много от съотборниците си.

Попитан за опцията да напусне Милан в бъдеще, Леао съобщи: " Никога не можеш да кажеш " в никакъв случай ", само че аз съм в клуб, който ме одобри доста добре, възобнових контракта си. Ако мислех за овакантяване, нямаше да го възобновя, тъй че съм съсредоточен върху постигането на огромни неща в идващите две-три години в Милан. "

Португалецът удостовери, че към него е имало интерес от тимове от Саудитска Аабия, само че сподели, че за него Шампионската лига е по-ценна от заплата от 10 милиона евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР