Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо и неговият Ал-Насър спечелиха първия

...
Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо и неговият Ал-Насър спечелиха първия
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо вкара два гола и донесе на девет от Ал-Насър трофея от Арабската клубна купа

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо и неговият Ал-Насър завоюваха първия трофей в Саудитска Арабия през новия сезон, откакто победиха в шампионата за Арабската клубна купа.

За самия Роналдо това е и първи трофей, откогато през предходната зима той избра да продължи кариерата си в Близкия изток.

В огромния край на конкуренцията пък Ал-Насър надигра с 2:1 състава на Ал-Хилал след продължения, като петкратният притежател на " Златната топка " осъществя и двете попадения за своя отбор и оказа помощ за цялостния поврат в срещата.

Рекордьорът по трофеи в саудитското състезание Ал-Хилал пръв нанесе своя удар в 51-ата минута, откривайки резултата посредством бразилеца Мишаел.

Точно двадесет минути по-късно задачата на Ал-Насър пък се усложни в допълнение, откакто отборът остана с 10 души поради изгонването на бранителя Абдулалех ал Амри.

Въпреки това символичните посетители в този край изравниха резултата в 74-ата минута посредством Кристиано Роналдо, за който това бе гол в пети следващ дуел.

Радостта на Ал-Насър обаче се резервира единствено за няколко минути, защото и Науаф Бушал бе изпъден с пряк червен картон, оставяйки своя отбор с 9 души на терена.

Все отново Роналдо и компания се добраха до продълженията, където в 97-ата минута португалецът означи за 2:1, носейки трофея на своя отбор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР