Порто победи английският Арсенал с гол-шедьовър в последните секунди на

...
Порто победи английският Арсенал с гол-шедьовър в последните секунди на
Коментари Харесай

Порто попари Арсенал в последните секунди

Порто победи британският Арсенал с гол-шедьовър в последните секунди на първия дуел от осминафиналите на Шампионска лига. Попадението осъществя бразилският нападател Галено от сериозна отдалеченост – към 25 метра. Крилото стреля по диагонала, пращайки топката с съвършена парабола над вратаря на гостите Давид Рая, като всичко това се случи 30 секунди преди приключването на четирите добавени минути след 90-те.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Porto (@fcporto)

Вендерсон Родригеш до Насименто Галено – както е цялостното име на героя на вечерта, трябваше да е разкрил резултата доста по-рано. В средата на първото полувреме той разстреля Рая от десетина метра. Топката обаче не пожела да влезе във вратата, рикошира в гредата и се върна при нападателя, който пропусна и при добавката.

Порто бе по-активният тим, до момента в който Арсенал – учудващо, не стигна до прецизен удар в 90-те минути. В три гостувания на стадиона в Северен Лондон в своята история, „ Драконите “ са изгубили три пъти. В тези дуели са инкасирали  общо 11 гола и не са вкарали нито един. Така преди реванша Арсенал остава любимец да стигне първия си четвъртфинал в шампионата на първенците от 14 години.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР