Портативен ехограф за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ Св.

...
Портативен ехограф за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ Св.
Коментари Харесай

Портативен ехограф за УМБАЛ „Св. Георги“ осигури пролетният студентски бал на МУ – Пловдив

Портативен ехограф за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ „ Св. Георги “ бе идеята на тазгодишния пролетен бал, проведен от Студентския съвет на МУ – Пловдив. Повече от 400 студенти от Медицинския, Денталния, Фармацевтичния, от Факултета по публично здраве и Медицинския лицей се събраха за благотворителното събитие в Гранд хотел Пловдив нощес, което бе почетено и от голям брой публични посетители, оповестяват от висшето образователно заведение.

Председателят на Студентския съвет Виктория Карамилева приветства за втора поредна година сътрудниците си и благодари на всички, които поддържат идеята с благопожелание да бъдат все по този начин дружелюбни и съпричастни.

„ Много съм разчувствана от решението да извършите подаяние на нашата клиника. Трогнахте всички хирурзи – благодаря от тяхно име и от името на децата. Тази компетентност е сред „ осанна “ и „ разпни го “ – или плачем, или безпределно се радваме. Нека добротата продължава да ви води, тъй като единствено положителни хора стават положителни лекари, стоматолози, фармацевти. Пожелавам да си изберете специалността, която е в сърцата Ви, с цел да работите на драго сърце. Няма по-ценно от спасяването на човешки животи. Нашата страна е богата с вас, да пребъде България “, сподели в прочувственото си послание към присъстващите ръководителят на Клиниката по детска хирургия Пенка Стефанова.

Приветствие от името на ректорското управление сервира доцент доктор Веселина Кондева – зам.-ректор по качество и акредитация. Тя поздрави студентите за упоритостта да продължат традицията на благотворителните балове, защото точно младежите са тези, които носят духа и придават образа на университета.

Поздрав насочи и ръководителят на Националното посланичество на студентските препоръки Ангел Стойков. „ Давате положителния образец и доста университети от цялата страна започнаха провеждането на сходни събития. Продължавайте да вдъхновявате “, пожела той и благодари на Виктория Карамилева, която е и зам.-председател на НПСС.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР