Porsche разшири гамата си хибридни автомобили, като добави в гамата си

...
Porsche разшири гамата си хибридни
автомобили, като добави в гамата си
Коментари Харесай

Хибридното комби на Porsche вдига 310 км/ч и харчи 3 литра на 100 километра

Porsche разшири гамата си хибридни автомобили, като добави в гамата си и Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Комбито е оборудвано с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор, смесен с електромотор, за обща оптималната мощност от 680 конски сили и оптимален въртящ момент от 850 Нм.

В композиция с осемстепенната си роботизирана предавателна кутия, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди, от 0 до 200 км/ч за 8.5 секунди и оптималната скорост на движение от 310 км/ч. В същото време, според официалните данни на производителя, спортното комби се нуждае от единствено 3 литра гориво за изминаването на всеки 100 километра, като първите до 49 от тях могат да бъдат изминати в напълно електрически режим.

Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, част от стандартното съоръжение на която е и активен заден спойлер, е оборудвана с литиево-йонна батерия (14.1 kWh), която може да бъде презаредена за от 2.4 до 6 часа в зависимост от токоизточника.

Базовата цена на Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo е избрана на 188 592 евро за Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР