Porsche разкри подробности за обновената версия на Macan Turbo и обяви,

...
Porsche разкри подробности за обновената
версия на Macan Turbo и обяви,
Коментари Харесай

Обновеното Porsche Macan Turbo идва с 440 конски сили

Porsche разкри детайлности за обновената версия на Macan Turbo и разгласи, че компактният SUV модел е станал още по-силен, еластичен и динамичен с оптималната мощ на двигателя си от 440 конски сили.

Macan Turbo е оборудван с нов 2.9-литров, шестцилиндров мотор (biturbo), който обещава нарастване в оптималната си мощност от 10% спрямо този на предшественика си, като в това време е с 20% по-малък работен размер.

В композиция с предлаганият като допълнително съоръжение пакет Sport Chrono, компактният SUV автомобил предлага възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за само 4.33 секунди, както и максимална скорост на придвижване от 270 км/ч.

Обновената версия на Porsche Macan Turbo се отличава с усъвършенствани спирачна система и окачване, общоприети диодни предни светлини с Porsche Dynamic Light System (PDLS), 20-цолови джанти Sport Design престилки и външни огледала с цвета на купето, специално създаден закрепен спойлер на тавана, адаптивни спортни седалки, спортна изпускателна система и други.

Базовата цена на Porsche Macan Turbo за Германия е определена на 91 922 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР