Porsche Motorsport анонсира специален юбилеен проект с Manthey-Racing GmbH, в който

...
Porsche Motorsport анонсира специален юбилеен
проект с Manthey-Racing GmbH, в който
Коментари Харесай

525 000 евро за Porsche, което не може да се кара свободно по пътищата

Porsche Motorsport анонсира специфичен юбилеен проект с Manthey-Racing GmbH, в който ще бъдат включени 30 специфични автомобила.

Новата самодейност на Porsche Motorsport и Manthey-Racing GmbH се назовава 911 GT2 RS Clubsport 25 и включените в серията коли са създадени за употреба само и единствено на състезателна писта или затворен маршрут, и нямат право да се движат свободно по пътната мрежа.

Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25, който идва с наистина множество частни конструкционни, технологични и аеродинамични решения, е разработено въз основата на 911 GT2 RS Clubsport, като задвижването му е поверено на 3.8-литров, шестцилиндров мотор с максимална мощ от 700 конски сили, като елементът е смесен със седемстепенна роботизирана предавателна кутия.



С цена от 525 000 евро, поръчки за закупуването на Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 започват да се одобряват само и само след изпратено електронно писмо към [email protected]. Първите доставки се очаква да бъдат осъществени през януари следващата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР