Порнозвездата Диана Габровска подпали мрежата и мъжките фантазии с най-новите

...
Порнозвездата Диана Габровска подпали мрежата и мъжките фантазии с най-новите
Коментари Харесай

Горещата Диана Габровска помаха за сбогом на лятото със секси СНИМКИ

Порнозвездата Диана Габровска подпали мрежата и мъжките мечти с най-новите си снимки. Нашата горделивост в розовата промишленост прикри очите си зад маркови слънчеви очила, само че пък за сметка на това извади на показ чудесните си форми.

Холивудският загар на MILF-сензацията бе събиран и грижливо поддържан цяло лято, само че в този момент Диана реши да си вземе сбогом с обичания сезон. Стори го посредством забавно изложение към фотосите: " Едно нещо не одобрявам на лятото… и то е, че към края стартира да си отива прекомерно бързо! ", написа горещата Габровска.

Неслучайно обявата й небрежно събра стабилен брой лайкове и мнения, а множеството от почитателите на палавата българка се вълнуват по кое време тя ще поеме към прилежаща Гърция, с цел да снима нови секс подиуми.

Novinite.bg може да зарадва мераклиите и да разкрие, че на Диана й предстоят заснемания след няколко седмици, а жанрът ще е повече от любопитен и несъмнено видеата й още веднъж ще провокират взрив. Скоро ще ви дадем детайлности.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР