Поредното сериозно отличие добави в колекцията си Мария Бакалова. Българката,

...
Поредното сериозно отличие добави в колекцията си Мария Бакалова. Българката,
Коментари Харесай

Мария Бакалова на крачка от „Оскар“

Поредното съществено отличие добави в сбирката си Мария Бакалова. Българката, която единствено за няколко месеца се трансформира в международна сензация, е наградена от Националния съвет на кинокритиците в Съединени американски щати.

Бакалова е отличена за най-хубава поддържаща женска роля за брилянтното си присъединяване в „ Борат “.

Престижното отличие е следващото в сбирката на 24-годишната бургазлийка, а съгласно киноманите това е сигурна крачка към „ Оскар “.

„ Благодаря за достойнството, която ми оказахте “, написа Мария в своя инстаграм профил, с цел да се отблагодари на американските кинокритици. Наградите „ Изборът на критиците “ се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи в Съединени американски щати и Канада в малките екрани, радиостанциите и интернет изданията. Това професионално съдружие сплотява над 250 души и е считано за най-голямата по рода си организация в Северна Америка.

Мария Бакалова съумява да подреди живота си в Лос Анджелис. След последното отличие актрисата означи поредицата от персонални триумфи с татуировка. Тя се довери на едно от най-популярните тату студиа в Бевърли Хилс. Ha крайници си Мария изрисува дребен паяк и ръкописен надпис „ Memoro “. Междувременно нейният изобретател Саша Барон Коен разкри пред списание „ Варайъти “, че няма да има повече продължения на Борат, написа „ България Днес “.

„ Извадих още веднъж Борат поради Трьмп. Този филм имаше цел и аз в действителност не виждам причина да го върша още веднъж. Така че, да, Борат е заключен в шкафа “, споделя Коен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР